eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Η ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΑΣ - ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ !

''ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Η ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΑΣ - ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ !''




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Για ακόμη μια φορά εορτάστηκε η ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο εκκλησάκι της Αδέρας πάνω απο το Μετόχι.

Την οργάνωση αυτής της εορτής έκανε ο πρώην πρόεδρος της Θερμησίας κύριος Νίκος Μέλλος.

Φέτος πρότεινε να γίνει μια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Θανάση Παπαφράγκου που όπως μας είπε ήταν τακτικός προσκυνητής σ΄αυτή την εορτή αλλά και είχε βοηθήσει απο τη θέση του Αντιδημάρχου στη πρόταση του τότε Προέδρου Νίκου Μέλου, να διανοιχτεί ο δρόμος απ΄το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου έως την κορυφή της Αδέρας.

Ο Πατέρας Δαυίδ έκανε δεκτή τη πρόταση του κ. Μέλλου και τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση παρουσία του σημερινού Δημάρχου Ερμιονίδας κυρίου Γιάννη Γεωργόπουλου , του Δημάρχου του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρου Λεμπέση, του Προέδρου Θερμησίας κυρίου Ηλία Κατσάβελα, του τέως Προέδρου Θερμησίας  Πέτρου Σαραντόπουλου, του τέως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης Παναγιώτη Μέξη , του πρώην προέδρου Θερμησίας Νίκου Μέλλου, και των τέως Δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ερμιόνης κ.κ Βασίλη Δημαράκη και Δημητρίου Πλατανίτη.

Το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ συγχαίρει και ευχαριστεί για την πρόσκληση, την οικογένεια Νικολάου Μέλλου που για πολλοστή φορά οργάνωσαν τη γιορτή και εύχεται Υγεία και δύναμη.Ευχόμαστε του χρόνου να γίνει πανηγυρικά χωρίς τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας!