eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΦΗΜΕΣ.... ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Δ.Κ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΓΚΛΗ !

Κύριε Δαμαλίτη,

  Προφανώς μετανοιώσατε για το πρώτο σχόλιο σας «τα σύκα-σύκα» και προσπαθήσατε να δημιουργήσετε προϋποθέσεις για να αναφερθείτε και στην «σκάφη-σκάφη», αναφέροντας ψευδώς ότι συζητήσαμε και σας ενημέρωσα….. για ποιο πράγμα;

Επειδή έχουμε χορτάσει από την αμεροληψία σας, την δίκαιη κριτική σας και την αγάπη σας σημειώστε τα παρακάτω:

1.  Η τοποθέτηση της κλίμακας για την ασφάλεια των λουομένων στον Αη Γιάννη, είναι αποτέλεσμα πρωτοβουλίας και ενεργειών της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης.


2.  Είναι αποτέλεσμα άριστης συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Κοινότητας, της Λιμενικής Αρχής και των εθελοντών προς τους οποίους θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ανιδιοτελή συμπαράσταση και βοήθειά τους.

3. Οι λουόμενοι ασφαλώς και γνωρίζουν το όνομα του χορηγού, γιατί εγώ τους το ανακοίνωσα. Γιατί ουδέποτε καπηλεύτηκα την προσφορά κάποιου συμπολίτη μας για προσωπική προβολή και γιατί οι συμπολίτες μας είναι αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το μικρό έργο έγινε με την χορηγία του καλού μου φίλου, του Άρη Σκούρτη και την εργασία του Γιάννη Λίτσα.

   Όσο για τις ευχαριστίες, αφήστε να τις στείλουμε εμείς με τον δικό μας τρόπο.

Τέλος κύριε Δαμαλίτη, σημειώστε ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η προβολή αλλά το αποτέλεσμα και ότι μου προκαλεί το λιγότερο απέχθεια το ψέμα, η υποκρισία και η παραπληροφόρηση.