eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

''ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ''

 ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ:
''ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ  ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ''

Έγκυρες πληροφορίες ήρθαν στον Εικονοσκόπιο πως τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί εκτεταμένα κρούσματα κλοπής καυσίμων απο επιτήδειους μέσα απο σκάφη αναψυχής , Βάρκες και επαγγελματικά Κα'ί'κια στο λιμάνι της Ερμιόνης.
Οι ιδιοκτήτες των ταχυπλοων είναι ανήσυχοι αφού όπως μας μετέφεραν, δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά αλλά όσο περνάνε οι μέρες τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινώς.
Με την δημοσιοποίηση του θέματος θέλουν να κάνουν έκκληση στο έμψυχο δυναμικό του Λιμενικού Τμήματος Ερμιόνης για να πράξει τα δέοντα.

Ζητούν (όπως μας είπαν με όλο το σεβασμό προς το Λ.Τ Ερμιόνης) την προστασία των περιουσιών τους, να αυξηθούν οι περιπολίες απο τους άνδρες του Λιμενικού σώματος της Ερμιόνης και προτείνουν και λύση στο πρόβλημα κάνοντας λόγο για τοποθέτηση καμερών ασφαλείας (μέσω χορηγιών) σε ολη την περιοχή του λιμανιού της πόλης.
Σημειώνουν βέβαια πως αυτές είναι κάποιες προτάσεις που κάνουν αφού η αρμόδια αρχή για το πως θα λυθεί το θέμα είναι το Λ.Τ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.