eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ: ''Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ κ. ΚΑΜΙΖΗ!!! ''


Με την χθεσινή απάντησή του ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Καμιζής παραδέχεται ότι δεν έχει παραδώσει την Ηλεκτρονική Αλληλογραφία του Δήμου Ερμιονίδας στην νέα Δημοτική Αρχή.
Του επισημαίνουμε τα εξής:

1.     Τα Εισερχόμενα της Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας αποτελούν αποδεικτικό παραλαβής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ενώ τα Απεσταλμένα αποτελούν αποδεικτικό αποστολής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Οπότε η Ηλεκτρονική Αλληλογραφία είναι ένα σύνολο αρχείων που χαρακτηρίζονται ως δημόσια έγγραφα τα οποία απαγορεύεται να χαθούν.

2.     Το 2011 παραδόθηκε από τον κ. Σφυρή  η Ηλεκτρονική Αλληλογραφία του Δήμου Κρανιδίου στον νεοσύστατο Δήμο Ερμιονίδας, σε πέντε διαφορετικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τους οποίους και διακινείτο, πράγμα που μπορούν να βεβαιώσουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Άρα ο ισχυρισμός του ότι το 2011 δεν παρέλαβε την Ηλεκτρονική Αλληλογραφία του τότε Καποδιστριακού Δήμου Κρανιδίου είναι ψευδής.

3.     Εάν μπορεί, ας μας εξηγήσει το λόγο για τον οποίο με την λήξη της θητείας του, πήρε μαζί του τον κοινόχρηστο σκληρό δίσκο που περιείχε ολόκληρο το Ηλεκτρονικό Αρχείο και την Ηλεκτρονική Αλληλογραφία του Δήμου Ερμιονίδας και όταν τον επέστρεψε στις 3 Σεπτεμβρίου 2014 είχε διαγράψει από αυτόν την Ηλεκτρονική Αλληλογραφία.

4.     Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση έχει...
παραπεμφθεί πλέον στα αρμόδια θεσμικά όργανα (Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.λ.π.), τα οποία και θα αποφανθούν επ’ αυτής.




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ