eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΩΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ




Με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων μου ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και μου αναθέτει αυτή την ευθύνη για τη διαχείριση των ευαίσθητων θεμάτων της Δημόσιας Υγείας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.
Η πρόκληση είναι μεγάλη και οι προσδοκίες πολλές. Με χαμηλούς τόνους, πολύ δουλειά και με ανιδιοτέλεια θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου.

Οι Περιφέρειες είναι ο πυλώνας που
στηρίζουν την ανάπτυξη της χώρας μας, είναι η αρχή που έχει την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού του τόπου μας, είναι ο πολιτικός θεσμός που πηγάζει και βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί και στηρίζεται στα δικά της πόδια, προχωρά και αναπτύσσεται με τις δικές της δυνάμεις, έχεις το δικό της σχέδιο δράσης που θα δώσει ελπίδα και προσδοκίες στους πολίτες της. Στόχος μας, εκτός από τον αναπτυξιακό τομέα, είναι η ανάδειξη του κοινωνικού και ανθρώπινου προσώπου της περιφέρειάς μας.

Ξεκινήσαμε μαζί, συνεχίζουμε μαζί τα επόμενα χρόνια σε ένα κοινό ταξίδι συμπόρευσης, σε ένα ταξίδι συλλογικότητας και όχι πολιτικής μοναξιάς, σε ένα ταξίδι απομόνωσης των άκρων και του λαϊκισμού. Προχωράμε μαζί στη Nέα Πελοπόννησο.

                                                                      ΒΑΣΙΛΗΣ  Γ  ΣΙΔΕΡΗΣ

 ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ