eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

KAΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ....

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΜΙΖΗ:

'' Σηκώστε λατίνι και τραβάτε κατά Μπαρμπαριά και Τούνεζη να εξαφανιστείτε γιατί με τόση σκουπιδίλα - βρώμα και δυσοσμία...''

Γράφει ο Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους 



Και εγώ απαντώ κάνατε την Ερμιονίδα <ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ>.

Σηκώστε λατίνι και τραβάτε κατά Μπαρμπαριά και Τούνεζη να εξαφανιστείτε γιατί με τόση σκουπιδίλα -βρώμα και δυσοσμία από τις ανεξέλεκτες χωματερές,και στίβα τα σκουπίδια μέσα στους δρόμους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.Η Ερμιονίδα γνώρισε  μόνο επι εποχής σας απερχόμενε/παραιτούμενε δήμαρχε του δήμου Ερμιονίδας.
 
Διαβάζοντας την ανακοίνωση/έκκληση του απερχόμενου/παραιτούμενου δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας που απευθύνεται προς την επιτροπή των κατοίκων του κάμπου-Κρανιδίου<που πράγματι ζούν  έκεί κοντά σε συνθήκες πρωτόγνωρες από την ανεξέλεκτη υπερχωματερή των σκουπιδιών που δημιουργήθηκε επι των ημερών του και της παράτα ξής του  χωρίς καμμιά μελέτη περιβαντολογικών επιπτώσεων και χωρίς καμία πυροσβεστική πυρασφάλεια και χωρίς καμία άδεια από κάποια υπηρεσία του κράτους.


Μου  δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα.
 
1)Πρώτον :Μιλάτε στην έκκλησή σας, σαν γιατρός στην επιτροπή των κατοίκων κάμπου- Κρανιδίου, αναγνωρίζοντάς την ,να σεβαστεί την δύσκολη κατάσταση για την υγεία των κατοίκων όλης της Ερμιονίδας. Την αναγνωρίζετε,και σας ερωτώ απερχόμενε/πα ραιτούμενε δήμαρχε του δήμου Ερμιονίδας: ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ''ΔΙΔΥΜΑ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΛΟΥΚΑΙΤΙ'' ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΡΟΣ -ΔΙΔΥΜΑ. 


Γιατί δεν μας αναγνωρίσατε τι μας περάσατε???για τίποτα κατσίκια του μεγαλοβουνιού!!!!

Ελπίζω να θυμάστε η συναντησή μας έγινε στις :18/τουΓεννάρη 2012 μετά την συνάντηση που είχαμε στο περιφερειακό συμβούλιο που έγινε στην Τρίπολη στις:16 Γεννάρη 2012.

Είμαστε κάτοικοι από τρία χωριά και σας επαναλαμβάνω από ΔΙΔΥΜΑ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΛΟΥΚΑ'Ι'ΤΙ. Δεν μας αναγνωρίσατε ,γιατί νομίζα τε ότι με τις κοκκοραμαχίες θα μας καθηλώνατε.Και μετά από όλα αυτά ήρθαν οι φω τιές και ο υπερκορεσμός του χώρου κοινώς φράκα/φουλ από το χύμα σκουπιδι.
2)Δεύτερον: οι κάτοικοι του κάμπου Κρανιδίου τρέχουν για να προλάβουν τις χειρότε ρες καταστάσεις που θεός φυλάξει όλη την περιοχή της Ερμιονίδας .Ετσι και εμείς τρέξαμε και εμείς και σας συμβουλεύαμε:<ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ>.Όπως και όλες οι παρατάξεις ζήτησαν από την τελευταία συνάντηση στο λύκειο Κρανιδίου. Εσείς είχατε άλλο σκεπτικό και δρόμο:την κοκκορομαχία ,και την κάθε τρίς και λίγο των παραιτήσεων. Με αποτέλεσμα μηδέν.Γιατί είχατε τρισήμισυ χρόνια και την βοήθεια όλου του κόσμου τηε Ερμιονίδας ,στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών να πετύχετε πολλά και να μην είχε φτάσει ποτέ σε αυτά τα χάλια ο δήμος Ερμιονίδας .Επι δύο χρο νιές η Ερμιονίδα να ζεί ένα δράμα δεν υπαρχει σοκάκι ή γειτονιά που να μην δεινοπα θεί!!!!!! Να μην μπορείς να κάτσεις κάπου, και να μήν μυρίζουν  οι ντάνες από τα σκουπίδια!!!!

 
3)Τρίτον:Με μαθηματική ακρίβεια η παραμονή σας, σαν δήμαρχος  στον δήμο Ερμιονίδας  θα είναι μέχρι στις

:31 Ιουλίου2014.Οπότε στις:31Αυγούστου θα παραδώσει τον δήμο άλλο πρόσωπο  στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της:25ηςΜαϊου2014.

Τέτοιο φαινόμενο δεν γνωρίζουμε εάν συμβαίνει και σε άλλο Καλλικρατικό δήμο της Ελληνικής επι κράτειας.Και ίσως αυτό το φαινόμενο αποτελέσει για το βιβλίο γκίνες και διαφημιστούμε, προς το καλύτερο στο εξωτερικό.

Γιατί οι επισκεπτόμενοι τουρίστες την Ερμιονίδα έχουν σχηματίσει την χειρότερη εικόνα για την Ερμιονίδα ,και δεν γνωρίζουμε μετά από πόσο καιρό θα ξαναεπισκεφθούν τη Ερμιονίδα ή αν την ξαναεπισκεφθούν.
 Σταύρος.Α.Γεωργίου/Φούρνοι.