eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΜΙΖΗ: ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ :
''Θα του υπενθυμήσω λοιπόν αυτού του ανίκανου Δημάρχου, τις ευθύνες που έριχνε τότε το 2010 , τέσσερα χρόνια πρίν στον Δήμαρχο Κρανιδίου Δημήτρη Σφυρή ενώ για την σημερινή καντάντια και σκουπιδίλα προσπαθεί να φορτώσει το πρόβλημα σε όλους τους άλλους εκτός απο τον εαυτό του...''
------------------------------------------------------------


Αγαπητοί συνδημότες,

Η ανικανότητα του Δημήτρη Καμιζή για να διοικήσει και να καθαρίσει τον όμορφο και τουριστικό τόπο της Ερμιονίδας φάνηκε απο την αρχή της θητείας του.

Φάνηκε απο τις επιλογές του σε θέσεις κλειδιά.
Αντί να επιλέξει σ΄αυτές τις θέσεις πρόσωπα ικανά που είχαν εκλεγεί στο συνδυασμό του με σειρά προτεραιότητας, αυτός επέλεξε τους εκλεκτούς του , πρόσωπα απο τον περίγυρο και την αυλή του.

Το περίεργο για μένα και το περίγελο γι΄αυτόν τον Δήμαρχο Καμιζή είναι οτι γι΄αυτή την κατάντια που έφερε στον Δήμο Ερμιονίδας (σκουπίδια στους δρόμους ,  σκουπίδια στις πλατείες , παράνομες χωματερές σε όλη την Ερμιονίδα κτλ) προσπαθεί να φορτώσει το πρόβλημα σε όλους τους άλλους εκτός απο τον εαυτό του. 

Και όλα αυτά τα ''τσάπια'' προσπαθεί να τα περάσει με ελληνικούρες πασπαλίζοντας τα με σοφιστείες και ποιήματα ελλήνων ποιητών.

Παρόλα αυτά τα ποιήματα και τις αδικαιολόγητες δικαιολογίες , η σκουπιδίλα της Ερμιονίδας (μοναδική στην Ελλάδα επι απερχόμενου Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή) ζεί και βασιλεύει μέχρι την τελευταία μέρα της παρατεταμένης - παραιτούμενης Δημαρχίας του.

Θα του υπενθυμήσω λοιπόν αυτού του ανίκανου Δημάρχου (ο χειρότερος Δήμαρχος που πέρασε ποτέ στην Ερμιονίδα) τις ευθύνες που έριχνε τότε το 2010 , τέσσερα χρόνια πρίν στον Δήμαρχο Κρανιδίου Δημήτρη Σφυρή . 

Τότε το 2010 που έμειναν τα σκουπίδια μόνον τρεις ημέρες αμάζευτα πριν λειτουργήσει ο Δεματοποιητής.

Τότε αυτός ο Γιατρός του ΕΣΥ του φώναζε απο το μπλογκ της Προοδευτικής συμαπαράταξης στις 29 Ιουλίου 2010:


''S O S - ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ''

Αυτός ο Διευθυντής του ΕΣΥ τότε  κατηγορούσε  τον Δημήτρη Σφυρή επειδή έκλεισε τις χωματερές του Δήμου Κρανιδίου.
Τώρα αυτός ο ίδιος Γιατρός και σήμερα Δήμαρχος Ερμιονίδας μετά απο τρειάμισι χρόνια απο την εκλογή του, έχει καταφέρει με μοναδική πρωτιά στην Ελλάδα να γεμίσει με σκουπίδια δρόμους - πλατείες - γειτονιές - λαικές αγορές - λιμάνια - κόμβους - σοκάκια παντού στην Ερμιονίδα , το σκουπίδι χύμα και κάτω.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ!

Μούγκα για την υγεία των Δημοτών...

Τότε το 2010 που έγραφε τα SOS έφταιγε ο Δήμαρχος Σφυρής, σήμερα κατα ένα περίεργο και σκοτεινό τρόπο δεν είναι υπεύθυνος αυτός για την αποκομιδή των σκουπιδιών του Δήμου του(όπως μας γράφει),

θέλει να το χάψουμε κιόλας, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...

Γι΄αυτό λοιπόν Θα του αναδημοσιεύσω τα γραφόμενα του μπας και θυμηθεί τι έγραφε τότε και πόσο μελάνι έχυσε για να αποδώσει τις ευθύνες αλλά και για να συγκρίνουμε τι μελάνι ξοδεύει σήμερα για να αποποιηθεί τις ευθύνες που έχει για την σημερινή κατάντια.

Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω τώρα αυτόν τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο της Ερμιόνης, που η μοίρα του το έγραψε να είναι πάντα πρώτος στην αντιπολίτευση,
Αυτός ο δημοτικός σύμβουλος της Ερμιόνης, αυτός ο Ιωσήφ λοιπόν που η μοίρα του το έγραψε να είναι πάντα πρώτος στην αντιπολίτευση,  χόρευε το 2010 πάνω στα τραπέζια περιμένοντας κάτω απ΄την τέντα του την ανάπτυξη και την προβολή του τουριστικού δήμου ρίχνοντας ευθύνες στον Σφυρή, αυτός λοιπόν ο Ιωσήφ θα κρατήσει μόνο τη λέξη ''Κρις'' που βγήκε απο το στόμα μου ή θα καβαλήσει πάνω στο τραπέζι (όπως έκανε  τότε)να φωνάξει με δύναμη την άλλη λέξη που έχει βγεί απο το στόμα μου για τον ανίκανο σημερινό Δήμαρχο, και να του πεί:


<<ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!
ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ! 
ΜΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ..>>

Γιατί όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φωνάξει στον Καμιζή ''τσακίσου και μάζεψε τα σκουπίδια'' και ασχολείται μόνο με το Κρίς που έχω πεί;;;

Δήλαδή , τι τον βαστάει 2 καλοκαίρια τώρα και δεν ρίχνει ευθυνες στον σημερινό δήμαρχο;Γιατί άραγε να ασχολείται με το ''Κρις'' και όχι με το ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΜΙΖΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;

Απο την 1η Σεπτέμβρη και μετά να είναι σίγουρος αυτός ο Ιωσήφ , πως Θα το μάθω αυτό το ΓΙΑΤΙ που τον ταλανίζει...


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης

παρακάτω ακολουθούν σε πινακάκια τα επίμαχα γραφόμενα του κ. Καμιζή


Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Η θεατρική παράσταση του κ Σφυρή για τα σκουπίδια ,έλαβε τέλος σήμερα αφού προηγουμένως έθεσε σε κίνδυνο και τη Δημόσια Υγεία, προκειμένου να εξελιχθεί το σενάριο στη νέα χωματερή σκουπιδιών στα Δίδυμα. Αφού απέτυχε με τρόπο γελοίο το φιάσκο του αποκλεισμού του νέου δρόμου στο Μεγαλοβούνι, έπρεπε να σκηνοθετήσει την αθλιότητα της παραμονής των σκουπιδιών στους δρόμους για ημέρες με την επέλαση των αρουραίων, για να δικαιολογηθεί το άνοιγμα της νέας παράνομης χωματερής στα Δίδυμα!!!
Σε λίγους μήνες βέβαια ο κ Σφυρής θα είναι ένα θλιβερό παρελθόν, αλλά οι τραγικές συνέπειες των πράξεων του θα βαρύνουν τον τόπο και τους δημότες μας μας όχι μόνον στο τομέα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων αλλά και αυτούς της Αποχέτευσης και της Ύδρευσης και παντού όπου έβαλε το χέρι του.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

S.O.S. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.....



ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

"ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ"

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010




Κρανίδι ώρα: 13.30









































Ερμιόνη ώρα :13.00
"ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ!!! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 12 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!!!

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

ΤI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ;;;

Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί η στάση του κ.Δημάρχου, που δεν δίνει εντολή στο προσωπικό που επανδρώνει τα απορριμματοφόρα να μαζευτούν τα σκουπίδια;

Το δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί εντολή στους οδηγούς και συνοδούς το πρωί της Τρίτης να συνεχίσουν κανονικά τα δρομολόγια για την αποκομιδή. Η απόφαση αυτή ελήφθη, μετά από πρότασή μου, προκειμένου να αναλάβει το Δ.Σ. την ευθύνη και να καλύψει τους εργαζόμενους, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να λάβει τέλος το επικίνδυνο, ελεεινό και δύσοσμο σκηνικό που επικρατεί στον δήμο στην υψηλότερη τουριστική περίοδο. Πρέπει να σημειωθεί ότι κ.Τσιλός στον οποίο έχει ανατεθεί η καθαριότητα της περιοχής του Πορτοχελίου και ήταν παρών στην συνεδρίαση του Δ.Σ., έχει αναλάβει από προχθές και εργάζεται κανονικά.
Ποιες είναι οι άμεσες και επιτακτικές ενέργειες προς την περιφέρεια, προκειμένου να δοθεί παράταση λειτουργίας της χωματερής του δήμου, ώσπου να δοθεί λύση με τον ορισμό του τελικού αποδέκτη των δεμάτων; Όπως μας πληροφόρησε ο κ.Δήμαρχος έγινε κάτι ανάλογο σε χωματερή της Καλαμάτας.
Γιατί οι υπόλοιποι δήμοι σε όλη την Περιφέρεια, το βλέπουμε άλλωστε από τους όμορους Ερμιόνης,Λυγουριού,Επιδαύρου, δεν διέκοψαν την αποκομιδή;
Μήπως ο κ.δήμαρχος φοβάται καταγγελίες από τα μπλόγκς (άλλο θεϊκό αυτό που ξεστόμισε). Αυτά καταγγέλλουν δύο πράγματα. Τις φωτιές, που χειμώνα-καλοκαίρι ανάβουν, βοηθώντας στην μείωση του όγκου των σκουπιδιών, χωρίς να υπολογισθεί από κανέναν η δημόσια υγεία και την κωλυσιεργία και τις παλινωδίες της δημοτικής αρχής για την ανακύκλωση.
Σερίφης, χαρακτηρίσθηκε με καμάρι από τοπικό σύμβουλο ο κ.Δήμαρχος. Αλλά δυστυχώς τα καουμποϋλίκια και τις πρακτικές της άγριας δύσης τις χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και όπως βολεύει στα απώτερα και υποχθόνια σχέδιά του.
Οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας γιατί δεν απαιτούν την άμεση υλοποίηση της απόφασης;
Είναι πιο ισχυρό το άμεσο και εξωθεσμικό περιβάλλον του κ.Δημάρχου και η άποψή τους υπερισχύει;
Έλεος, δεν καταλαβαίνει τόσο εκείνος όσο το περιβάλλον του, ότι επιτέλους κάποια πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν μπορούν να αποτελούν παιχνιδάκι στην υπηρεσία της επικοινωνιακής τους πολιτικής και των οργάνων τους που την προβάλλουν;

Αγγελική Αλεβίζου 

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Κρανίδι 26-7-2010

Δημήτρης Καμιζής
Ιατρός Ε.Σ.Υ.
Δήμαρχος Κρανιδίου 1999-2006
Υποψήφιος Δήμαρχος για το νέο Δήμο Ερμιονίδας


Προς :
Γ.Γ. Περιφέρειας Πελοποννήσου
Κο Φώτη Χατζημιχάλη
Τέρμα Ερυθρού Σταυρού
22100 Τρίπολη

ΘΕΜΑ : Λειτουργία νέας ανεξέλεγκτης χωματερής απορριμμάτων στα Δίδυμα

Κύριε Γενικέ,

Εντός των ημερών, όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, πρόκειται με το πρόσχημα της λειτουργίας του δεματοποιητή να ανοίξει και να λειτουργήσει νέα χωματερή συγκέντρωσης απορριμμάτων στη θέση Σταυρός Διδύμων. Μάλιστα δε στη χωματερή αυτή θα συγκεντρώνονται και τα απορρίμματα των γειτονικών Δήμων Ασκληπιείου και Επιδαύρου και κατά συνέπεια ο όγκος των απορριμμάτων που θα συγκεντρώνονται θα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που συγκεντρώνεται σήμερα στις χωματερές των Δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης.
Τι άλλο κύριε Γενικέ θα είναι ο χώρος της λειτουργίας του δεματοποιητή, αφού τα απορρίμματα θα συγκεντρώνονται και θα παραμένουν εκεί, από ανεξέλεγκτη χωματερή που θα λειτουργεί παράνομα; Έχει σημασία εάν τα απορρίμματα θα είναι συσκευασμένα σε δέματα, μάλιστα σύμμεικτα οργανικά και ανόργανα μαζί, ή θα είναι σωρηδόν συγκεντρωμένα; Σε λίγες ημέρες άλλωστε τα δέματα των σκουπιδιών θα μετασχηματίζονται ξανά, σε σωρούς σκουπιδιών μετά τη διάρρηξή τους από τις ζυμώσεις των οργανικών ουσιών και τη δράση των τρωκτικών.
Κύριε Γενικέ, όπως και εσείς δημόσια κατ’ επανάληψιν έχετε εκφραστεί η λειτουργία και μόνο των δεματοποιητών χωρίς τη μεταφορά των δεμάτων σε εργοστάσιο επεξεργασίας δεν αποτελεί λύση του προβλήματος. Η προμήθεια και εγκατάσταση του δεματοποιητή στο Δήμο Κρανιδίου όπως πολύ καλά επίσης γνωρίζετε έγινε χωρίς να υπάρχει κανένας περιφερειακός σχεδιασμός ούτε καν πρόβλεψη, χωροθέτηση, κατασκευή και λειτουργία εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων που θα δέχεται τα δέματα. Βεβαίως εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη αφού όλα αυτά έγιναν όπως έγιναν με ευθύνη του προηγούμενου Γ.Γ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΦοΔΣΑ Αργολίδας και των Δημάρχων που απεδέχθησαν τέτοιου είδους «λύσεις»
Κύριε Γενικέ η λειτουργία αυτής της νέας ανεξέλεγκτης χωματερής στο Δήμο Κρανιδίου και μάλιστα με μεγαλύτερο όγκο σκουπιδιών πέραν αυτών των Ερμιονίδας θα επιβαρύνει σημαντικά το φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής και θα βλάψει σημαντικά την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Ερμιονίδας, αλλά και την οικονομική ζωή του τόπου. Αντιλαμβάνομαι βέβαια τους λόγους για τη σκοπιμότητα της λειτουργίας αυτού του δεματοποιητή, διότι άλλως οι υπεύθυνοι για την προμήθεια και την εγκατάστασή του, θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για την άσκοπη διασπάθιση δημοσίου ή κοινοτικού χρήματος την οποία προκάλεσαν.
Γιατί πως αλλιώς να δεχτεί κανείς το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν λύσεις πολύ οικονομικότερες για τη μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων σε εργοστάσιο επεξεργασίας (με απορριμματοφόρα – συμπιεστές), επελέγη αυτή η λύση, και μάλιστα χωρίς καν να υπάρχει εργοστάσιο και τελικός προορισμός;
Κύριε Γενικέ, εάν τελικά πράγματι πρόκειται να λειτουργήσει αυτός ο ανεξέλεγκτος χώρος διάθεσης απορριμμάτων με το πρόσχημα του δεματοποιητή, παρά την έλλειψη σχεδιασμού, της παραβίασης κάθε έννοιας λογικής αλλά και κοινοτικής νομιμότητας και παρά τις δικές μας αντιδράσεις, αλλά και αυτές όλων των φορέων που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής, σας καλώ και σας παρακαλώ για τα εξής :
Να αποτρέψετε την μεταφορά απορριμμάτων από τους Δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου προκειμένου να περιοριστεί τουλάχιστον ο όγκος των απορριμμάτων που θα συγκεντρώνονται αφού δεν πρόκειται να μεταφέρονται πουθενά αλλού και θα παραμένουν εκεί.
Να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς δεματοποιημένων ή αδεματοποίητων απορριμμάτων σε χώρους επεξεργασίας και τελικής διάθεσης που λειτουργούν τηρώντας τις νόμιμες προϋποθέσεις (υπάρχει σχετική πρότασή μας από το 2006).
Να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξει ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων με τους επιστημονικά ενδεδειγμένους τρόπους και τις νόμιμες προϋποθέσεις σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου στον οποίο θα εντάσσεται ασφαλώς και η διαχείριση των απορριμμάτων στο νέο Δήμο Ερμιονίδας. Οι αυτοσχεδιασμοί όχι μόνον δεν παράγουν κανένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά κατασπαταλούν και δημόσιους και κοινοτικούς πόρους σε μια εποχή μάλιστα που δεν έχει το δικαίωμα ούτε την πολυτέλεια κανείς να το πράττει.
Τέλος σας δηλώνω ότι εάν εκλεγώ Δήμαρχος του νέου Δήμου Ερμιονίδας και εφόσον θα λειτουργεί αυτή τότε η χωματερή απορριμμάτων χωρίς την άμεση αποστολή τους σε συγκεκριμένο προορισμό, θα πάρω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να αποτρέψω τη μετατροπή της Ερμιονίδας σε σκουπιδότοπο της υπόλοιπης Αργολίδας.

Με τιμή

Δημήτρης Καμιζής

 

 

 

 

 

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ




Όταν λοιπόν αύριο-μεθαύριο θα μαζέψουν τα σκουπίδια, θα μας το παρουσιάσουν για κατόρθωμα!!!
Εν τω μεταξύ οι γειτονικοί Δήμοι Ασκληπιείου και Επιδαύρου, μέχρι να μας τα φέρουν εδώ, τα μαζεύουν κανονικά στις χωματερές τους!!!

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ....

Κρανίδι 26-ο7-2010 Πάρκο Μητροπολίτη Φωστίνη

  • Τα σκουπίδια σήμερα δεν μαζεύτηκαν γιατί δεν έχουμε χωματερή να τα στείλουμε!
  • Εν τω μεταξύ από καιρό τώρα ο Δήμος μας, έχει καλέσει και τους γειτονικούς Δήμους να τα φέρουνε σε μας για να τα κάνουμε περισσότερα!Δεν αφήνετε τα παιχνίδια με την δημόσια υγεία τέτοια εποχή ,λέω εγώ , και να ξεκινήσετε να μαζέψετε πρωί -πρωί τα σκουπίδια από τους δρόμους , πριν σας πάρει για τα καλά η οργή του κόσμου;