eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ''ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ / ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ...''

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
<< Επειδή αυτή την ιστορία την έχουμε ξαναζήσει και εγώ την ονόμασα: Φιλάντρα--της Φιλάντρας-- ώ Φιλάντρα >>

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

έχουμε και λέμε για να ξαναθυμίσω το μυστήριο της Φιλάνδρας!!!!!!!!!!!!.
Θυμάται ???,ο απερχόμενος/παραιτούμενος δήμαρχος του δήμου Ερμιονίδας πότε έγινε το συμβούλιο στο 2013 ????? στο οποίο  ο α/α  αντιδήμαρχος κούστας ,παρουσίασε την Μελέτη Περιβαντολογικών Επιπτώσεων κοινώς <Μ.Π.Ε> που αφορούσε την εγκατάστα ση του  Κ.Δ.Α.Υ(κέντρο διαχείρισης ανακυκλώσσιμων υλικών)Ανακύκλωσης και, Κομποστοποίησης)το οποίο αφορούσε τον χώρον του δεματοποιητή στην θέση <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ> με το δελέαρ να φύγουν ορισμένα δέματα για να ανοίξει ο χώρος!!!!!!!
Και τώρα επικαλείστε:

απερχόμενε/παραιτούμενε δήμαρχε του δήμου Ερμιονίδας ότι την λύση την πρότεινε η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και εσείς δεν εγκρίνατε γιατί η κατάσταση είναι τραγική!!!!!!!
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 2013 ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :Κ Δ Α Υ---ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ--ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ !!! ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ.!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣ ΚΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΞΙΦΗΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙ ΤΕΥΣΗΣ ΜΕ  ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜ.ΣΦΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ <ΦΟΥΡΝΟΙ--ΔΙΔΥΜΑ>
Και ο α/α αντιδήμαρχος κούστας την μελέτη αυτή μας την κούναγε σαν Φιλάνδρα.ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΔΡΑ!!!!!!!!!!  
Και τι συμβαίνει με αυτήν την Φιλάνδρα/μαϊμού που παρουσιάζει τον χώρον του δεματοποιητή ,πεντακάθαρο όπως τον παραλάβατε την:1ην του Γεννάρη του 2011 και μάλιστα σε μια φωτογραφία φαίνεται και το έξτρα πλαστικό που σκεπάζανε τα δέματα για λόγους προστασίας. 

ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΦΙΛΑΝΤΡΑ!!!!!!!.
Φυσικά εσείς στο συγκεκριμένο συμβούλιο λείπατε για είχατε σε συμβούλιο στην :Π.Ε.Δ(Περιφερειακή Ενωση Δήμων)Πελοποννήσου.Αλλά εγώ παρατηρούσα με την ψήφισην της μελέτης ο κούστας είχε πολλαπλά χαμηλόφωνα τηλέφωναπου κάποι ον συνέχεια ενημέρωνε.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ????ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ???.

Η ιστορία της Φιλάντρας δεν σταματάει εδώ συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με την επισκεψήν μας(τριμελούς επιτροπής της συντονιστικής των κατοίκων:
ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ)στην περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικά στην τεχνική υπηρεσία η απαντησή τους: ήταν ρητή:Εμείς δεν έχουμε υπογράψει καμιά τέτοια μελέτη και πράγματι στο εξώφυλλο με τα δύο αναφέρόμενα ονόματα δεν υπήρχε καμια υπογραφή ,μόνο του Περιβαντολόγου από τα Κύθηρα.


Ναι μάλιστα από τα Κύθηρα!!!!!!
Και τότε η Περιφέρεια Πελοποννήσου μας πληροφόρησε ότι ζητάει από τον δήμο Ερμιονίδας να υποδείξει νέο χώρο και αυτή αναλαμβάνει όλα τα έξοδα και σε μία εβδομάδα θα έχει εγκαταστήση όλα τα μηχανήματα μαζί με την νέα μελέτη περιβαντολογικών επιπτώσεων!!!!!!!!.

Και εγώ ξαναρωτώ ??????<ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ????????.
ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!    ΜΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ  ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ     !!!!!!!!
Θέλω όμως να ρωτήσω την εργασία του περιβαντολόγου που έκατσε και έβγαλε αυτήν την μαιμού-φιλάνδρα-μελέτη μήπως ξέρετε ποιος την πλήρωσε?????.
Και συνεχίζω τις απορίες μου γύρω από αυτό το κείμενο που εκδώσατε προς τις υπηρεσίες υποδεικνύοντας για χώρο εγκατάστασης:ΚΔΑΥ-Ανακύκλωσης-Κομποστοποί ησης.Αναφέρετε ότι ο δήμος Ερμιονίδας: εχει ιδιόκτητους χώρους που  θα μπορούσε να γίνει η επεξεργασία των απορριμμάτων .Είναι σοβαρά πράγματα αυτά????δεν υπάρχει κανένας σύμβουλό σας να σας κάνει κράτει ????γιατί εδώ ο αντιδήμαρχος ο οποίος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα  στο συμβούλιο που έγινε πρόσφατα για τα σκουπίδια ,και ο οποίος είναι υπεύθυνος στην επιτροπή για να βρούν και να ορίσουν χώρο για να μπούν τα μηχανήματα ,μονολεκτικά μας είπε :έχουμε γυρίσει κάμπους ,βουνά, και λαγκάδια και δεν έχουμε βρεί τίποτα!!!!!!και τώρα εσείς σαν από μηχανής θεός έρχεστε και γράφετε σε δημόσιες υπηρεσίες ότι μπορειτε να γίνει η διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιόκτητους χώρους του δήμου Ερμιονίδας ή σε ενοικιαζόμενο που έχει νοικιάσει ο δήμος  Ερμιονίδας !!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση δική μου:

α) Αφού είχατε χώρους τέτοιους γιατί????δεν προχωρήσατε να κάνετε τα λόγια σας πράξη ,από πολύ καιρό πριν γίνει η Ερμιονίδα μια μεγάλη υπερ χωματερή και την φάει η δυσοσμία. Οπότε πετυχαίνοντας το πείραμα ,ξαναβάζατε υπο ψηφιότητα και τότε λόγω επιτυχίας θα είχατε !!!!!!?????----- ++++ ======= Ο.

Απάντηση δική μου:β) Τα γράφετε αυτά μήπως δεν έχετε συνέλθει από την παταγώδη αποτυχία της:18/25Μαίου και δεν έχετε συνέλθει ακόμη????????
 

Και τώρα μετα τους χώρους που βγάλατε στον αέρα για την διαχείριση καλή ξεκούραση σε όλη την παραταξή σας και στους ερασιτέχνες μπλοκερίστες σας :    
 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Σταυρος .Α.Γεωργίου/Φούρνοι.