eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

''ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ''

Κατοικοι της κινεττας Ερμιονίδας:

''Ευχαριστουμε!''

Οι κάτοικοι απ΄την Κινέττα επανέρχονται με νέο e-mail στο οποίο ευχαριστούν θερμά για την άμεση παρέμβαση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής Ερμιονίδας μετά το δημοσίευμα στο eikonoskopionews.
Είναι γεγονός, πρέπει όντως να τονίσουμε κι εμείς την άμεση παρέμβαση του Δήμου στο συγκεκριμένο περιστατικό που δημοσιεύθηκε!
Σας παραθέτουμε παρακάτω  το νέο e-mail(σχόλια και εικόνες) που μας έστειλαν οι συμπολίτες μας απο την Κινέττα Ερμιονίδας:
 
e-mail 

Αμεση παρεμβαση !!! Πολυ αισιοδοξο !! Ομως πρεπει να......... βοηθησουμε ολοι στη λυση του προβληματος της καθαριοτητας ! Απο τις 11:30 μεχρι τις 2:00 για να μαζεψουν οι ανθρωποι αυτοι τις βρωμιες μας !!!!
Θερμη παρακληση προς ολους ·μην πετατε τα σκουπιδια σας εξω απο τους καδους ·
Επισης θα πρεπει να τοποθετηθουν επιπλεον καδοι σε περισσοτερα σημεια, διαφορετικα δε θα δουμε αποτελεσματα και θα εχουμε συνεχεια τα ιδια !!!
Ας φροντισουμε ολοι μαζι να ειναι το σπιτι μας καθαρο!!!! Κι ας μην επιτρεψουμε σε κανεναν να πεταει σκουπιδια εξω απο τους καδους · παρτε τα νουμερα των αυτοκινητων και βαλτε ενα βαρυ προστιμο· μπορουμε ολοι να βοηθησουμε !!!!!!

Μη πετατε σκουπιδια εξω απο τους καδους !!!