eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

''Γιάννης Ανδριανός: ''Η αλήθεια είναι μία: το μέλλον μας είναι στο ευρώ''


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η χώρα, με την ευθύνη όσων προέταξαν μικροκομματικά συμφέροντα έναντι του Έθνους, εισέρχεται σε νέα προεκλογική περίοδο. Δυστυχώς, για κάποιες πολιτικές δυνάμεις ισχύει το ...«Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, ημείς άδομεν».
Η αλήθεια είναι μία: το μέλλον μας είναι στο ευρώ, είναι μέσα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής οικογένειας. Όσοι κλείνουν τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα, όσοι μιλάνε για εκβιαστικά διλήμματα που μπορούμε απλώς να παρακάμψουμε, όσοι περιφέρουν θολές μαγικές λύσεις που δήθεν θα μας επαναφέρουν στην προ κρίσης κατάσταση χωρίς ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές, κοροϊδεύουν τους Έλληνες. Το μόνο που θέλουν είναι να εκμεταλλευτούν τη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών για να δοκιμάσουν στις πλάτες τους τα ιδεοληπτικά τους πειράματα.
Η απάντηση των Ελλήνων σε όλους όσοι θέλουν να βάλουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες πιστεύω ότι θα είναι ηχηρή: Ναι στην Ευρώπη, ναι στην ανάπτυξη, ναι στην κοινωνική δικαιοσύνη. Όχι στη διεθνή απομόνωση της πατρίδας μας, όχι στην ακόμα μεγαλύτερη και μη αναστρέψιμη εξαθλίωση των Ελλήνων».