eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

''ΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ''


Ακάλυπτοι, σε ότι αφορά την οδοντιατρική τους περίθαλψη, είναι οι ασφαλισμένοι τπι ΙΚΑ Αργους, για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται αδικαιολόγητα και να στερούνται ασφαλιστικώνδικαιωμάτων τους...
....
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλουν ασφαλισμένοι, εδώ και δύο περ΄που χρόνια συνταξιοδοτήθηκε ο μοναδικός οδοντοτεχνίτης που ήταν συμβεβλημένος με το ΙΚΑ, οπότε δεν γίνονται πλέον κινητές προσθετικές εργασίες (vitalium –μασέλες) με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών.
Το κακό όμως δεν σταματάει εδώ, αφού κατά τους τελευταίους 6 μήνες, το ΙΚΑ Αργους έχει σταματήσει να παρέχει τα απαραίτητα υλικά στους συμβεβλημένους οδοντιάτρους….
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα- και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι- οι οδοντίατροι, συνέχιζαν την προχή υπηρεσιών ( εξαγωγές, σφραγίσματα κλπ) με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΑ  !!!
Παρά τις επανειλημμένες αναφορές τους προς το ΙΚΑ Αργους, ακόμη δεν έχουν σταλεί τα απαραίτητα υλικά και έτσι έχει σταματήσει και η Θεραπεία- Πρόληψη, μετά την Προσθετική ….
Είναι άραγε τυχαίο ότι τα προβλήματα εντάθηκαν δραματικά με την θέσπιση και λειτουργία του ΕΟΠΥΥ;
Τι, αλήθεια, έχει να απαντήσει στα παραπάνω η διοίκηση του ΙΚΑ Αργους;

Γ.Α.