eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

''ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ''


Σήμερα αφιερώνει ο ΜπαρδουνιΟτης στον κ. Δήμαρχο ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη μαζί με τα παρακάτω:

<<Εδώ και κάμποσους μήνες offshore ακούμε και offshore δεν βλέπουμε,ονόματα ακούμε,ονόματα δεν βλέπουμε.


Γι΄ αυτό το διαφημιστικό και τουριστικό θέμα της Ερμιονίδας μίλησε και ο Δήμαρχος στον ΑΛΦΑ θέτοντας το ζήτημα στη σωστή του βάση.
Ο Κόσμος όμως έχει ακούσει ,γνωρίζει για τις offshore εδώ και πολύ καιρό πριν.Η ουσία αυτού του θέματος για να εξιχνιαστεί η υπόθεση των οffshores αν πράγματι θέλει να βγούν όλα στο φώς είναι η εξής:
Ο κύριος Δήμαρχος ξέρει τα ονόματα αυτών που έχουν τις offshore;;;Τα ξέρει;;;;Δεν τα ξέρει;;;Αν τα ξέρει γιατί τα αποκρύπτει και δεν τα κατονομάζει;;;Τι τον κρατάει;;;


Όταν και αν ο κύριος Δήμαρχος συμβάλει για να βγούν όλα τα ονόματα αυτών που έχουν offshore, τότε θα μας πείσει αυτός με το μαιμού πτυχίο αυτοαποκαλούμενος Δημοσιογράφος ότι όλα αυτά δεν είναι Μαιμουδιές...


Οταν αυτά που καταγγέλουμε έχουν όνομα και επώνυμο τότε πείθουμε οτι θέλουμε τη διαφάνεια και το Φώς!Τότε θα σπάσει το απόστημα ο κ. Δήμαρχος...
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΦΣΟΡ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ...    ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!


Προσέξτε καλά όμως μην πάρει χαμπάρι ο ΑΛΦΑ αυτόν τον δημοσιογράφο με τη Μαιμού Πτυχίο.
Προσέξτε καλά όμως να μην πάρει χαμπάρι ο ΑΛΦΑ και η ΖΟΥΓΚΛΑ οτι αυτός που αυτοαποκαλείται Δημοσιογράφος εδώ στην Ερμιονίδα διαθέτει και επιδεικνύει δημοσίως, Μαιμού-παράνομο πτυχίο Δημοσιογραφίας ενώ συγχρόνως ΤΖΟΓΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!
Προσέξτε καλά, μην πάρει χαμπάρι ο ΑΛΦΑ, αυτόν που δίνει ο Δήμαρχος επίσημα έγγραφα του Δήμου και συνεντεύξεις με επίσημο περιεχόμενο και μάθει ότι αυτός έχει και επιδεικνύεί μαιμού πτυχίο δημοσιογραφίας... ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!


Όσο για το άλλο θέμα της πολεοδομίας; Αυτά είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης και αυτή θα κρίνει!
Βέβαια πάντα τα επίσημα δημοσιογραφικά μέσα και οι νομιμοι εκπρόσωποι του τύπου όπως του ΑΛΦΑ και της ΖΟΥΓΚΛΑΣ με αληθινά, δημόσια και αναγνωρισμένα πτυχία, έχουν κάθε δικαίωμα όταν αυτά κρίνουν ότι πρέπει, να κάνουν την έρευνα τους και να συμβάλουν απο την μεριά τους στο έργο της δικαιοσύνης..Γιατί μπορούν και ξέρουν!


Αυτόν όμως τον μαιμουδιάρη-παράνομο ΤΑΡΖΑΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, πρωτοφανής αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος,-<<γραφείο τύπου>> Δημάρχου με μαιμού πτυχίο...Αυτόν δεν τον πιάνει η χάρτα, ούτε και το μελάνι της Σουπιάς!
Αυτόν τον μαιμουδιάρη δεν τον ξέρετε κύριε Δήμαρχε οτι είναι παράνομος δημοσιογράφος;;;


Υ.Γ:Ο Δήμαρχος μιας ξεχασμένης τουριστικά επαρχίας βγαίνει στην τηλεόραση για να διαφημίσει τον τόπο του ή για να αποκαλύψει όλα τα ονόματα που έχουν offshore!Έτσι θα σπάσει το απόστημα απο μεριάς Δημάρχου.
Σε αντίθετη περίπτωση άσε αυτά τα προβλήματα να τα διαχειριστεί η έμπειρη και <<νόμιμη>> Μαιμού δημοσιογράφος που δεν τον πιάνει η Χάρτα!>>
 ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΟΤΗΣ


καλή σας ακρόαση...

''Να σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρε κόσμε γυάλινε
και να φτιάξω μια καινούργια, κοινωνία άλληνε ....''