eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αγγελική Αλεβίζου για το προβληματικό υδρευτικό δίκτυο του Κρανιδίου στο Εικονοσκόπιο:

 Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αγγελική Αλεβίζου για το προβληματικό υδρευτικό δίκτυο του Κρανιδίου στο Εικονοσκόπιο και στον δημοιογράφο Μίλτο Ιωαννίδη:
 (Α)

 Αγγελική Αλεβίζου: 

"Υπήρχε πρόβλημα. Ενημερώθηκε η επιχείρηση έγινε μια αντικατάσταση σε ένα προβληματικό υδρευτικό δίκτυο"

Κυρία Αλεβίζου όπως μας είπαν πολίτες του κάτω Κρανιδίου, υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης , και διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν νερό.
Κάναμε τις εργασίες καθώς γνωρίζετε τα δίκτυα μας είναι σε κακή κατάσταση. Σήμερα σε κάποια σπίτια που επισκεφτήκαμε με την μηχανικό, διαπιστώσαμε και επιβεβαιώσαμε  ότι έχουν νερό. Όπως είναι γνωστό αυτό είναι ένα πολύ προβληματικό δίκτυο με πολλή χαμηλή πίεση. Η επιχείρηση είχε εδώ και 2 χρόνια αποφασίσει να το αντικαταστήσει. Έκανε έναν διαγωνισμό, τελικώς παραιτήθηκε ο εργολάβος-για τους δικούς του λόγους-  και αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του εν λόγω δικτύου με......
...... τμηματικές αντικαταστάσεις. Καλό είναι βέβαια οι πολίτες πρώτα να παίρνουν εμάς και όχι τα μπλογκς και να λένε ότι δεν έχουν νερό. Η τουλάχιστον μετά από τα μπλογκς ας παίρνουν και εμάς. Διότι ήρθε κάποιος και μας διαμαρτυρήθηκε ότι δεν έχει 3 μέρες νερό.  Εμείς δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε αν δεν ειδοποιηθούμε.  Την Παρασκευή το βράδυ που είχαμε συμβούλιο, ήρθε κάποιος γείτονας  και μας είπε δεν έχουμε νερό. Το Σάββατο το πρωί είπαμε του εργολάβου να μεταβεί στο σημείο μήπως ήταν κάποιο βούλωμα, δεν ήταν κάτι τέτοιο, και την Δευτέρα, ξεκινήσαμε τις εργασίες.  Εδώ είχαν έρθει 2 πολίτες και είχαμε δεχθεί ελάχιστα τηλεφωνήματα. Μου φαίνεται ότι διογκώνετε λίγο τα πράγματα .  Πραγματικά λυπάμαι που προτιμούν να παίρνουν τηλέφωνα στα μπλογκς και όχι στην υπηρεσία.  Το δίκτυο της περιοχής αυτής, είναι προβληματικό. Και φυσικά μπορεί σήμερα να έχουν και αύριο να μην έχουνε νερό.

Ο κ. Καμιζής σε τοποθετήσεις του, έχει υποστηρίξει ότι επί των ημερών του-ως δήμαρχος Κρανιδίου- έχει προχωρήσει σε αλλαγές του υδρευτικού δικτύου. Πολλοί λένε ότι αναφέρθηκε σε αλλαγή και του δικτύου ύδρευσης του κάτω Κρανιδίου. Το σχόλιο σας;
Αυτό δεν είχε αλλαχτεί και αποκλείεται να είπε κάτι τέτοιο ο κ. Καμιζής. Διότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά την κατάσταση του εκεί δικτύου. Ο κ. Καμιζής μπορεί να είπε για κάποια άλλα δίκτυα η για άλλα κομμάτια. Αυτό το κομμάτι με κανένα τρόπο. 

Επιμέλεια: Μίλτος Ιωαννίδης