eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

''ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

Το e-mail είναι σταλμένο με την παρακάτω ονομασία (ανώνυμο) αλλά η γραφή του είναι με κόσμιο τρόπο και δημοσιεύεται διότι δεν αναφέρει ονόματα απλών πολιτών.

vlepe-akou-mila@hotmail.com


Στην υπ' αριθμ. πρωτ. 557/20-01-2010 πρόσκληση του Δήμου Ερμιονίδας για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/1/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, το 8ο θέμα, που θα συζητηθεί κατά την Συνεδρίαση αυτή, έχει να κάνει με την "Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και σε άλλα έντυπα για το έτος 2011."



Προφανώς ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Λάμπρου Αναστάσιος, πρέπει άμεσα να....

..... ενημερωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3861/2010 http://www.et.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=189%3Anew1&catid=60&lang=el (ΦΕΚ 112/13.7.2010, Τεύχος Α') για το Πρόγραμμα Δι@ύγεια http://et.diavgeia.gov.gr/  περί διαφάνειας δια της υποχρεωτικής δημοσιοποίησης αποφάσεων και πράξεων της διοίκησης, τα φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως είναι πλέον στο σύνολό τους δωρεάν διαθέσιμα στους πολίτες σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, προς ανάγνωση, αποθήκευση και εκτύπωση.


Κάτι το οποίο μπορείτε όλοι να δείτε αν επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου www.et.gr .


Aν αποσκοπείτε στην εύρυθμη λειτουργία του ενιαίου Καλλικράτειου Δήμου Ερμιονίδας, πρέπει να ενημερώνεστε και να διαβάζετε τους νέους Νόμους που ισχύουν και όχι να αντιγράφετε απλά τα θέματα από περσινές προσκλήσεις Δημοτικών Συμβουλίων, για να κάνετε την δουλειά που σας έχουν αναθέσει όσοι σας ψήφισαν, γρήγορα και χωρίς κόπο!!!!


Γιατί λοιπόν πρέπει να γίνετε συνδρομητές σε κάτι που σας παρέχεται δωρεάν?


Κύριε Λάμπρου, ακόμα και αν εσείς δεν το γνωρίζατε, δεν βρέθηκε κανένας από τους υπαλλήλους σας να σας ενημερώσει?