eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

''AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΣ τ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ''

''H . διαφήμιση και Η. δυσφήμιση''



Συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία των απελθέντων Δημοτικών Συμβούλων του πρώην Δήμου Ερμιόνης όσον αφορά την προβολή και την διαφήμιση της Ερμιόνης και του Δήμου μας.


Προς αποκατάσταση της αλήθειας, της τάξης και της ισορροπίας των πραγμάτων θέλω να δηλώσω τα εξής :



- Σε γενικά δύσκολες εποχές οικονομικά για όλους και για τους Δήμους, χρειάζεται αναθεώρηση των «συνηθειών» έτσι ώστε και να καλυφθεί το χρέος που κληρονομήσαμε (άνω του 1.000.000 Ευρώ από τον Δήμο Ερμιόνης), να έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις συμβατικές και βασικές μας υποχρεώσεις και να ασκήσουμε με υπευθυνότητα και σύνεση την κοινωνική μας πολιτική. Κατά συνέπεια «τελετές, δεξιώσεις, τραπεζώματα, φιλοξενίες και κατασπάληση του δημοσίου χρήματος ΤΕΛΟΣ!!!»


- Σίγουρα οι συγκεκριμένοι πρώην Σύμβουλοι, φρόντισαν να.διαφημίσουν τον τόπο μας, αφήνοντας ένα Δημαρχείο σε τριτοκοσμική κατάσταση και με εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου. Τι καλύτερο για τον τόπο μας.


- Για ποια δυσφήμιση και ποια διαφήμιση μιλούν όταν αυτοί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέδειξαν τα σκουπίδια, την χωματερή και τον δεματοποιητή σε «περίοπτη» θέση (Σταυρός Διδύμων), ακριβώς στην είσοδο του Δήμου μας για να έχει αυτή την «εξουσία» πρώτη οπτική εικόνα και επαφή με την Επαρχία μας ο οποιοσδήποτε επισκέπτης.

- Η διαφήμιση είναι έργο υποδομής και θα γίνει με σχέδιο, σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και προοπτική. Και η διαφήμιση να ξέρουν ότι ξεκινά από τον προσωπικό πολιτισμό, την ταπεινότητα και την αυτογνωσία των δημοσίων ανδρών.


Σταύρος Κούστας
Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας