eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

''ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΛΕΜΠΕΣΗ''

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟ : ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


Με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και τους συνεργάτες του είχε συνάντηση πριν λίγες μέρες ο μοναδικός Δήμαρχος που θήτευσε στον τέως Δήμο Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παράδοση στοιχείων , πληροφοριών και εγγράφων για το Καποδιστριακό Ερμιόνης και την πλατεία Θερμησίας. 
Στο περιθώριο της συνάντησης ο Δήμαρχος Ανάργυρος Λεμπέσης παρέδωσε μια αναμνηστική φωτογραφία απο τα εγκαίνια της πλατείας Θερμησίας και τ΄αποκαλυπτήρια του μνημείου Ηρώων στον παλιό του συνεργάτη και Αντιδήμαρχο του Γεώργιο Ν. Δημαράκη.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Δημαράκης βρίσκεται στη θέση του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου και κατά κοινή ομολογία απο την ώρα που ανέλαβε μέχρι και σήμερα έχει επιδείξει αισθητή την παρουσία του , βρίσκοντας πολιτικές διεξόδους και λύσεις σε διάφορα προβλήματα του Δήμου.

Ελπίζουμε η εμπειρία του , το χαμηλό προφίλ του και τα γρήγορα αντανακλαστικά που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα , να συνεχίσει να τα προσφέρει με τον ίδιο τρόπο έως το τέλος της θητείας του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εικονοσκοπίου στη συνέχεια η συζήτηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού επεκτάθηκε και σε άλλα φλέγοντα θέματα και πρόσωπα που ταλανίζουν και προσπαθούν να εμποδίσουν την θετική πορεία του Δήμου.


ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ