eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΣΦΥΡΗΣ:
''ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ''

Στον εισαγγελέα έφθασαν μέλη της αντιπολίτευσης προκειμένου να σταματήσουν την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Διδύμων και των δεμάτων του δεματοποιητή.
Μετά το φιάσκο της αποτυχημένης συγκέντρωσης που προκλήθηκε απο τις παρατάξεις της αντιπολίτευςης στα Δίδυμα και την απαξίωση του κόσμου.


Μάλιστα για να την επισημοποιήσουν ειχαν καλέσει τον βουλευτή κ. Γκιόλα και τον περιφ. σύμβουλο κ. Γαβριλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπολίτευση προσπαθεί να σταματήσει το έργο. Γνωρίζουν ότι η καταληκτική ημερομηνία του προγράμματος είναι η 15η Ιουλίου και δεν θα υπάρξει αλλη ευκαιρία αποκατάστασης της υπερχωματερής, που δημιούργησαν οι περσσότεροι απο αυτους που είναι στην Αντιπολίτευση. Δεν έχουν καμία πρόταση.
Δυστυχώς η Αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη. Μόνο καταγγελίες για να καθυστερήσουν τα έργα. Το ίδιο έκαναν και με τη λύση του προβλήματος των απορριμμάτων.Τους έχω πεί επανειλημένα ότι όποιος εμποδίσει έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη, την ποιότητα ζωής των δημοτών,την Δημόσια Υγεία και την κοινή ωφέλεια θα τον πετάξω στην "αρένα,"εννοώντας την κρίση των δημοτών.
Τώρα έπεσαν μόνοι τους στην αρένα και ο κόσμος κατάλαβε ποιός πασχίζει για το καλό του τόπου. Ενώ τηρήθηκαν ολοι οι κανόνες της Δημοκρατίας, ελήφθησαν αποφάσεις απο το Δημοτικό Συμβούλιο,τροποποιήθηκε επιστημονικά η μελέτη.


Η αντιπολίτευση χωρίς πρόταση αντιδημοκρατικά προσπαθεί να σταματήσει το έργο. Τους θέτω λοιπόν σε Δημόσια κρίση.