eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

 ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.
---ΛΑΜΠΡΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΚΑΣ---



Μπαλαμπανης Χρ, Δημοτικός σύμβουλος επί Καμιζή τώρα με το κ. Γεωργόπουλο, κ.Γκαμίλη σύζυγος του συμβούλου του κ. Καμιζή, Δημοτική σύμβουλος με τον κ.Γεωργόπουλο.
Σπύρος Αντουλινάκης τοπικός συμβουλος με κ.Καμιζή τοπικός σύμβουλος με τον κ.Γεωργόπουλο. Ο συγκεκριμένος πανηγύριζε, όταν επέστρεψαν τα δέματα απο την Καλαμάτα μετα απο καταγγελίες τουςπροεκλογικά το 2010.

Ήταν ένας απο αυτούς μαζί με τον κ. Λαμπρου, τον κ.Μπαλαμπάνη άφηναν τα απορριμματοφόρα να αδειάζουν χύδην μεχρι να γεμίσει η χωματερή. 


Ο Αριστ.Μπίμπας ο Ν. Θεοδοσίου, ο Παν.Κονδύλης και δυό τρείς υποψήφιοι, μη εκλεγμένοι απο Φούρνους, βρέθηκαν χθές στα Δίδυμα, υποστηρίζοντας την παραμονή του πρωτοφανούς αίσχους πάνω απο τους φούρνους και τα Διδυμα. 


Τον κ. Λάμπρου πρώην πρόεδρο του ΔΣ επί δημαρχείας Καμιζή δεν τον ακολούθησαν χθές ούτε οι εκλεγμένοι Δημοτικοί του σύμβουλοι. Μόνος του και ο κ. Τόκας.

Αν εξαιρέσουμε τον κ. Κ.Σπανό πρόεδρο της Τοπ.Κοινοτητας Διδύμων και τον κ.Ι.Αντωνόπουλο Αντιδήμαρχο, μέλη της Δημοτικης Αρχής,οι οποίοι υποστήριξαν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα ενημέρωσαν οτι, στην τροποποιημένη μελέτη συμπεριλαμβάνονται τα δέματα και τα απορρίμματα που ανεξέλεγκτα τοποθετήθηκαν εκτός του χώρου της χωματερής. 

Εξαιρώντας την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γκιόλα,τον κ.Γ.Γαβρίλο περφερειακό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ και την εκπρόσωπο του Εργατικού κέντρου κ. Μ. Μπίμπα οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπερνούσαν τα δάκτυλα των χεριών και του ενός ποδιού.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
Είναι αυτοί που δημιούργησαν ή ανέχθηκαν την δημιουργία της χωματερής στα Δίδυμα.
ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
που δεν εχουν καταθέσει ποτέ καμία πρόταση.Εξυπακούεται και για την αποκατάσταση.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
που δεν θα έχουν για ακόμη μια φορά λόγο ύπαρξης.,Παίρνοντας τα απορρίμματα απο τους δρόμους,προχωρησαμε πρώτοι απο όλους τους Δήμους στην επίλυση του πριβλήματος.και δημιουργούμε νέες προοπτικές για Δημοτική μοναδα επεξεργας.Και σ´αυτό μας πολέμησαν και μερικοί ακόμη μας πολεμούν.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ 

Που συνέβαλαν και ανεχθηκαν να γίνουν ακομη και νέες χωματερές.Που επι 3,5
χρόνια δεν έκαναν καμία καταγγελία.Μονα τους πήγαιναν τα σουπίδια στα Διδυμα;;;!!!!,Απο την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας, παρότρυναν τους δικούς τους ανθρώπους να κάνουν ασφαλιστικά μετρα για να μην γίνει το πράσινο σημείο διαχειρισης των απορριμματων και να μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους. 

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ.