eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

''Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΨΙΜΟ» ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠ΄ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
-Δήμαρχε, Όποιος απλώσει το Χέρι του και Κόψει το ΝΕΡΟ για να εισπράξει το 36,4 Ευρώ της επανασύνδεσης απο οικονομικά αδύναμους , ασθενείς και ηλικιωμένους, ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΡΙΖΑ!!!




Δήμαρχε Ερμιονίδας,
Κύριε Δημήτρη Σφυρή,

Δεν μπορώ να αγνοήσω την ολοκλήρωση του Δικτύου αποχέτευσης του Βιολογικού Ερμιόνης.Καθάρισες την Θάλασσα μπροστά στου Ταρούση, μπροστά στου Συρίβλη , μπροστά στο Μαντράκι club των Αφών Μερκούρη.
Συνέδεσες όλες τις αποχετεύσεις στο δίκτυο του Βιολογικού στις αλμυριές - αλώνια.

Δεν μπορώ να αγνοήσω Δήμαρχε Δημήτρη, 
την εκπόνηση της μελέτης Διάθεσης Νερού του Βιολογικού με Βάση την υπ΄αριθμ. πρωτοκόλλου 5097/14-4-2010 απόφαση του Γ.Γ.Π.Π, που ο Δήμος Ερμιόνης επι Δημαρχίας μου, ανανέωσε τότε τους περιβαλλοντικούς όρους. Πιστεύω οτι σύντομα θα εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια!!!

Δήμαρχε Δημήτρη,
Αυτές οι ενέργειες που εσύ υλοποιείς με επιτυχία μέχρι σήμερα αξιοποιώντας και ολοκληρώνοντας το έργο που εμείς είχαμε σχεδιάσει και λειτουργήσει , έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί τα 3,5 χρόνια της Δημαρχίας Καμιζή.

Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ, την συμφωνία μας , 

τότε προεκλογικά που ενώσαμε τις Δυνάμεις μας και Νικήσαμε !!! τότε προεκλογικά που μας υποσχέθηκες ενώπιον των μελών της παράταξής μου, πως όταν αναλάβεις τα καθήκοντα του Δημάρχου θα καταργήσεις αυτήν την «αμαρτωλή» και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ(όπως εσύ την αποκαλούσες κι εμείς συμφωνήσαμε μαζί σου) !!!

Η Ιστορία της «αμαρτωλής» ΔΕΥΑΚ ξεκίνησε το 1999 με εμπνευστή και ιδρυτή τον κ. Δημήτρη Καμιζή.Αυτός ο ίδιος ο Καμιζής, το 2011, κατάφερε να μετονομάσει την ΔΕΥΑΚ σε ΔΕΥΑΕΡ!!!!!!!!!

Πρέπει να σου επισημάνω οτι στην 16χρονη Δημαρχία μου δεν ίδρυσα ΠΟΤΕ επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης.

-Δεν ΧΑΡΑΤΣΩΣΑ ποτέ με το πρόσθετο 80% στο λογαριασμό ύδρευσης, τους κατοίκους της Ερμιόνης της Θερμησίας και του Ηλιοκάστρου. Και αυτό δεν το έπραξα ούτε σε καλές εποχές, που δεν είχε ακόμα ξεσπάσει η οικονομική κρίση, που όλοι σήμερα βιώνουμε.

Εγώ Δήμαρχε Σφυρή και Φίλε Δημήτρη,

Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου και στους συνεργάτες μου να κόψουν απ΄την βρύση του οποιοδήποτε Δημότη αυτό το αγαθό που προσφέρει η φύση , την αρχή της Ζωής, ΤΟ ΝΕΡΟ !!!

Το λυπηρό σήμερα είναι,

πως όχι μόνο κόβουν το Νερό απο τους οικονομικά αδύναμους , τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, επειδή καθυστέρησαν να πληρώσουν (την δόση τους ή το αντίτιμο)  αλλά το τραγελαφικό το Απάνθρωπο και λυπηρό είναι πως ακόμα και την δόση/αντίτιμο να πληρώσει ο δημότης ΔΕΝ του το επανασυνδέουν το Νερό αν δεν του ΑΡΠΑΞΟΥΝ το 36,4 (Ευρώ) για την επανασύνδεσή του.

Δήμαρχε είναι αλήθεια πως έκανα παρέμβαση σε εσένα και σου ζήτησα να επανασυνδέσεις το Νερό σε Καρκινοπαθή συνδημότη μας με χαρτί απο Νοσοκομείο που σας έδωσα, διότι ο συγκεκριμένος συνδημότης μας ήταν στην Αθήνα και έκανε χημειοθεραπείες.

Μάταια όμως η προσπάθειά μου,

ΑΡΠΑΞΑΝ και απο αυτόν τον Καρκινοπαθή 36,4 Ευρώ για να του επανασυνδέσουν αυτό το αγαθό που δικαιούται, ΤΟ ΝΕΡΟ.
Κι όλα αυτά... με τιμολογιακή απόδειξη της ΔΕΥΑΕΡ!!!

Γι΄αυτά και γι΄αυτά, όπως μας υποσχέθηκες οτι έχεις έτοιμη την μελέτη για τα απορρίμματα και με δική σου υπογραφή θα ξεβρωμίσεις την Ερμιονίδα απο την σκουπιδίλα που κληρονόμησες απο τον κ. Καμιζή και το έπραξες ΑΡΙΣΤΑ, έτσι λοιπόν προχώρα και τώρα!

ΔΗΜΑΡΧΕ,

 Ξέρω οτι ξέρεις και μπορείς να τα κάνεις :

- Όποιος απλώσει το Χέρι του και Κόψει το ΝΕΡΟ για να εισπράξει το 36,4 Ευρώ της επανασύνδεσης απο οικονομικά αδύναμους , ασθενείς και ηλικιωμένους, ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΡΙΖΑ!!!

Ιδιαίτερα με την σημερινή κρίση που οι οικονομικά εύρωστοι συμπολίτες μας είναι ελάχιστοι.

-Δήμαρχε Δημήτρη πρέπει εσύ να ξεκαθαρίσεις στους κατοίκους της Ερμιόνης της Θερμησίας και του Ηλιοκάστρου για το αν είναι νόμιμο ή παράνομο αυτό το 80% που επέβαλε η ΔΕΥΑΕΡ στους καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης.

*Αν το 80% έχει εισπραχθεί παράνομα, όπως διαμαρτύρονται όλοι οι κάτοικοι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μαζεύοντας υπογραφές, να τους δικαιώσεις, γιατί δεν φταίς εσύ γι΄αυτά...που κληρονόμησες απ΄την πρώην ΔΕΥΑΕΡ του Δημήτρη Καμιζή!!!


Τέλος Δήμαρχε και φίλε Δημήτρη, επειδή έχω πιο πολλά χρόνια στην πολιτική απ΄όλους σας:

- Συμβούλεψε αυτούς τους Νεαρούς, που έχουν Καβαλήσει το Καλάμι της εξουσίας , οτι η λαϊκή εντολή είναι προσωρινή.

- Συμβούλεψέ τους να ράψουν το στόμα και να στρωθούν στη δουλειά γιατί ο λαός σύντομα θα τους διώξει απο την εξουσία!

- Συμβούλεψε τους λοιπόν πως πρέπει να σέβονται τους συνδημότες κι αυτούς που έχουν προσφέρει στα κοινά.

Πες τους,

πως ξέρεις καλά εσύ, οτι εγώ, ο Λεμπέσης, ξέρω να τους βάλω στην θέση τους και να τους Διαλύσω με τη μία!!!

Ενημέρωσέ τους πως δεν το κάνω αυτό, γιατί μέχρι σήμερα λογαριάζω εσένα Δήμαρχε και σέβομαι την προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε!!!

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη !


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης