eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: TΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΟΥ-ΨΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Γράφει ο Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Πρίν καλά-καλά τελειώσει η ανακοίνωση, του ορισμού του εργολάβου της διαχείρισης των απορριμμά των της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Οι πρώιμοι οικονομολόγοι μπλοκερίστες-αρθρογράφοι και ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ αντί να προάγουν μια εποικοδομητική πολιτική πως θα λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών,και ειδικά εδώ στην Ερμιονίδα!!!!Αρχίσανε τα ψού-ψού με τα γραφομενά τους πόσο θα στοιχίσει η διαχείριση των σκουπιδιών,και μάλιστα ορισμένοι θρασύτατοι, διαμαρτύρωνται γιατί δεν ενημερωθήκανε, για να υπολογίσουνε με την σκέψη τους σαν έμπειροι οικονομολόγοι τεχνοκράτες πόσο θα μας στοιχίσει.

Εγώ αυτό που έχω να σας πώ είναι πού είσαστε τόσο καιρό κρυμμένοι και δεν μιλάγατε ,αλλά κάνατε....
.... τις κότες?????Γιατί δεν εκφερατε την γνώμη σας μέσα απο τα γραφομενά σας ή με λόγια μέσω της παρουσίας σας μέσα στις συσκέψεις για κάποιον οικονομικότερο σύστημα διαχείρισης των σκουπιδιών!!!!

Εμείς σαν <ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ> τόσο στην συγκέντρωση του Λυκείου Κρανιδίου στίς:17Δεκεμβρίου2012,όσο στίς 28Ιανουαρίου2013 στην σύσκεψη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη,και στην Περιφερει ακή  Ενότητα  Αργολίδας τον Φεβρουάριο του2013 μετά την πρώτη φωτιά(στο χύμα σκουπίδι μέσα στόν χώρον του δεματοποιητή στην θέσην ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ) παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  κυρίου Τάσου Χειβιδόπουλου και του δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας και των συμβούλων της παραταξή του,εγώ σαν εκπρόσωπος της ΄<ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ>εισηγηθήκαμε :όποιο σύστημα ανακύκλωσης θέλει ο δήμος Ερμιονίδας,καθώς για τα οργανικά  το πιο φθηνό συστημα που είναι:Η ΟΙ ΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΙΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙ ΝΑΤΕ?????, ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!!! ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΓΚΑ-ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!!! .Και ερωτώ αφού δεν είχατε το θάρρος, γιατί δεν τα γράφατε απο τα μπλόγκς σας ή τις σοβαρές εφημερίδες????ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ???? ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝ ΘΡΩΠΩΝ.

Συλλαμβάνεστε αδιάβαστοι και άσχετοι!!!!Τέτοιοι οικονομολόγοι τεχνοκράτες και δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσο θα στοιχίσει η διαχείριση????.Εάν ρωτήσετε ένα παιδάκι του προνήπιου, θα σας απαντήσει:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.Η μόλυνση του περιβάλλοντος κύριοι σοφιστές οικονομολόγοι μπλόκερς και ενημερωμένες φυλλάδες:ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ή ΘΑΒΟΝΤΑΣΤΑΣ ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ.

Θα ήθελα να μάθω πόσες ώρες ξοδεψατε σε μαθήματα (ή σεμινάρια)για προστασία περιβάλλοντος που ένα μέρος είναι ή ανακύκλωση και κομποστοποίηση.Και το τελευταίο μου ερώτημα είναι τέτοιες εισηγήσεις κάνατε στον δήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας??? με αποτέλεσμα να βουλιάξει η Ερμιονίδα μας στο σκουπίδι απο τις ανεξέλεκτες χωματερές???που δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα!!!! αυτό το φαινόμενο  είναι πρωτόγνωρο στην Ερμιονίδα.
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.

Σταύρος.Α.Γεωργίου /Φούρνοι
Μέλος της<ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ>