eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

''ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ...
<<ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΨΑΡΑΣ ΤΟΥ -Ν.Α.Τ- ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ!

ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ!
 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ...>>

η φωτογραφία έχει δημοσιευτεί στις 30 Μαιου 2013 και στο blog ''Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει'' στο δημοσίευμα με τα γνωστά γεγονότα της 29ης Μαίου 2013


Ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού και της Γαρύφως όπως πληροφορηθήκαμε απο το διαδίκτυο έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 6 Μήνες Φυλακή απο το μονομελές πρωτοδικείο Ναυπλίου για εξύβριση απο χυδαία ανάρτηση στο blog Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Μάλιστα διατάχτηκε απο τον Κύριο Εισαγγελέα και τηρήθηκε η αυτόφορη διαδικασία για την σύλληψη και κρατηση του στο Αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου.

Το θράσος του κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού και της Γαρύφως(όπως αναγράφεται στη μήνυση ολόκληρο το όνομα, με πατρώνυμο,μητρώνυμο και τόπο κατοικίας) δεν έχει τελειωμό, έχει ξεπεράσει τα όρια της παραπλάνησης των συνδημοτών μας.
Η παραπλάνηση που διασπείρει δημοσίως για την επαγγελματική του ιδιότητα και η δήλωση του πως είναι δημοσιογράφος , έχει αγγίξει ακόμα και τις δικαστικές αίθουσες δηλώνοντας ενόρκως πως είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος.

Σ΄αυτή την σοβαρή παραπλάνηση θα σταθούμε γιατί όπως πιστεύουμε ο χώρος της δικαιοσύνης είναι ιερός και έχει μεγάλη βαρύτητα στην ελληνική κοινωνία.
Με λίγα λόγια δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε στην περίπτωση μας ο κύριος Δαμαλίτης Σταμάτης του Δαμιανού και της Γαρύφως που υπογράφει ως ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ να παραπλανεί εισαγγελείς και δικαστές και αναλόγως με τις ορέξεις του και τα συμφέροντα του να δηλώνει ενόρκως(ακούσατε-ακούσατε) το επάγγελμα που τον βολεύει!!
Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει στο διαδίκτυο όμως, εμείς παιδιά δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό το θέμα.
Δεν μπορεί ο κάθε Δαμαλίτης, δεν μπορεί ο κάθε ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ χωρίς τσίπα και χωρίς κανέναν φραγμό να προσπαθεί να παραπλανεί τους κυρίους κυρίους δικαστές και εισαγγελείς και απο την άλλη ο κύριος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής(μορφωμένος άνθρωπος και γιατρός) να μιλάει μαζί του κρυφά στ΄αυτί κατα την διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου.
Επίσης ο κύριος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής (μορφωμένος άνθρωπος και γιατρός) να δίνει συνεντεύξεις σ΄αυτον τον συνταξιούχο ψαρά του ΝΑΤ κλείνοντας το μάτι σ΄έναν παράνομο αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο χωρίς πτυχίο, υποκαθιστόντας ετσι επάγγελματίες δημοσιογράφους με σπουδές και νόμιμα πτυχία και καταργόντας βέβαια μ΄αυτόν τον τρόπο τον νόμιμο τύπο (Νόμιμες εφημερίδες και νόμιμα ηλεκτρονικά μέσα που πληρώνουν φόρους στο Κράτος).

Θα πρέπει πια να δοθεί ένα τέλος σ΄αυτή την κάλπικη συμπεριφορά του κ. Δαμαλίτη δηλώνοντας ο ίδιος ψευτικες και κάλπικες ιδιότητες στον μεγαλύτερο θεσμό της χώρας μας που είναι η δικαιοσύνη!

Δεν μπορεί ο Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού και της Γαρύφως στην μια απόφαση την 988/2012 όπως αναφέρεται εδώ να ισχυρίζεται ενόρκως πως το επάγγελμα του  είναι ψαράς και στην άλλη απόφαση 1631/2012 όπως αναφέρεται εδώ να επικαλείται ενόρκως (βάζοντας και το χέρι του στο ευαγγέλιο ο αθεόφοβος) πως το επάγγελμα του είναι δημοσιογράφος. 

Αυτά τα παιχνίδια με την κοινωνία και την διακαιοσύνη θα τελειώσουν σύντομα, να είστε σίγουροι γι΄αυτό!

Όπως κι εσείς στο Εικονοσκόπιο που είσαστε επαγγελματίες πρέπεια να τον ξεμπροστιάσετε κάποια στιγμή και να τον καταγγείλετε εσείς οι επαγγελματίες εν τέλει που έχετε και έννομο συμφέρον.
Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι συνδημότες μας που έχουν θιγεί απο αυτόν τον τύπο που υπογράφει ως ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ, μπορούν να καταγγείλουν στον κύριο εισαγγελέα αυτή την κάλπικη δράση  συμπεριφορά του.

Αυτός ο άνθρωπος Συνταξιούχος Ψαράς του ΝΑΤ στο επάγγελμα , αυτός ο κύριος Δαμαλίτης που υπογράφει και ως ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ , παρά την πρόσφατη πρωτόδικη καταδίκη του σε έξι μήνες φυλακή συνεχίζει... και απαιτεί δημοσίως και επιμόνως να του δώσουν δημοτικά έγγραφα για τυχόν δημοτικά χρέη του Δήμου Ερμιονίδας.

Γι΄αυτά και γι΄αυτά λοιπόν εμείς ρωτάμε ξεκάθαρα:


1)Ποιά είναι τα χρέη του Δήμου Ερμιονίδας;
Σ΄αυτά τα χρέη συμπεριλαμβάνονται και οι οφειλές του Δήμου Ερμιονίδας προς τον κύριο Βίκτωρα Ρέστη(νέο ιδιοκτήτη του λουκεταρισμένου Πόρτο Ύδρα) ο οποίος σήμερα είναι προφυλακισμένος και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μεταξύ άλλων όπως είδαμε στην τηλεόραση;
Που αποσκοπούσε τελικά αυτή η <<λυσσαλέα>> επιθυμία του κυρίου Δημάρχου για να πληρωθεί ο εν λόγω επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης(προφυλακισμένος σήμερα) που ποτέ δεν είχε συνεργαστεί με τον τέως Δήμο Ερμιόνης;;;
Του κυρίου Ρέστη του τα έδωσε ο κ Δήμαρχος τα λεφτά του εν τέλει;;;

Να μας συμπαθάτε, σε σκέψεις μας βάζουν αυτές οι <<λυσσαλέες>> επιθυμίες αφου στο μυαλό μας έχουν μείνει χαραγμένες οι δηλώσεις του Αστυνομικού διευθυντή Αργολίδας εδώ για τα άλλοτε Αμαρτωλά και τώρα κλεισμένα δημοτικά Σφαγεία ΔΕΣΦΑΚ.
Λέτε να προκύψουν και νέες δηλώσεις αστυνομικού διευθυντή(παρόμοιες της ΔΕΣΦΑΚ) για συναλλαγές του Δήμου ;;;

2)Τι σχέση και τι <<Νταλαβέρια>> έχει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής με τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη;
- Με ποιά ιδιότητα ο κ. Δαμαλίτης παρευρίσκεται στα Δημοτικά συμβούλια και κάνει ερωτήσεις και τοποθετήσεις;
-Με την ιδιότητα του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου;;; 
-Με την ιδιότητα του επαγγελματία συνταξιούχου Ψαρά του Ν.Α.Τ;;;
-Ή μήπως ως Δημότης και <<δικός άνθρωπος>> ;;;

Ιδωμεν!