eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

<<Ήταν πρωί του Αυγούστου...το γελαστό παιδί - Ντόρα Γιαννακοπούλου>>

Σήμερα αφιερώνει ο Λουκάς:



Καλό Μήνα σε όλους...

«Ήταν πρωί του Αυγούστου κοντά στη ροδαυγή
βγήκα να πάρω αέρα στην ανθισμένη γη
βλέπω μια κόρη κλαίει σπαραχτικά θρηνεί
σπάσε καρδιά μου εχάθη το γελαστό παιδί...
»

<<Ο κύριος περιβαντολόγος της οικολογίας , των εξοχικών , των κινημάτων και του Δημάρχου που βρίσκεται;;; πού είναι;;;Δεν θα παρευρεθεί σε καμια πορεία;;;
Μην ανησυχείτε παιδιά Θα μας έρθει απο Σεπτέμβρη , θα ζητάει παρεμβάσεις , απαντήσεις εδώ και τώρα , θα μας κάνει άτοπες , αμόρφωτες  και ουτοπικές ανάλυσεις (ως αμόρφωτος που είναι) και θα ζητάει και το λόγο φίλε μου!!!!και μόλις θα ξαναπιάσει Πάσχα θα ξαναφύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Φθινόπωρο - χειμώνα που αυτός κάθεται και <<τεμπελιάζει>> ζητάει το λόγο και καταφέρεται εναντίον των συμπολιτών μας που εργάζονται όλο το χρόνο και δεν παρευρίσκονται στις πορείες που πάει αυτός με μια παλιοντουντούκα της κακιάς ώρας και κάτι αντιαισθητικά παλιοπανό παλαιάς κοπής... 
Ο λόγος βέβαια που δεν πάνε οι συμπολίτες μας είναι γιατί εργάζονται οι άνθρωποι και δεν προλαβαίνουν να παρευρεθούν γιατί θα χάσουν το μεροκάματο..
Κι όμως Άνοιξη και καλοκαίρι που δουλεύει αυτός, ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Ούτε σε πορείες πάει τότε, ούτε ντουντούκες έχει!

Μπορεί βέβαια να νομίζει οτι όταν δουλεύει αυτός είναι φυσιολογικό να λείπει απο τα τρέχοντα , οι άλλοι όμως που δουλεύουν όταν αυτός κάθεται δεν είναι ενεργοί πολίτες.
Φθινόπωρο - χειμώνα το παίζει και <<ενεργός>> πολίτης  τρομάρα του!!!
Άνοιξη - καλοκαίρι απέχει απ΄αυτή την ενέργεια που τον διακρίνει...
Να δείτε που θα μας έρθει το φθινόπωρο και θα...
..... έχει και άποψη για το σκουπίδι και επι παντός απι στητού.Η αμορφωσιά όμως - αμορφωσιά.
Πάντως τώρα που υπάρχει σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας με τα απορρίμματα κι εχουμε γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά.Ξέχασε και τους αγώνες και τις Ντουντούκες και τους δεματοποιητές και όλα τ΄αλλα.
Καμια καταγγελία δεν θα κάνει;
Ε ρε τι σου κάνει το Μπακαγιόκο!!!

Μαθημένοι στο <<μπακαγιόκο>> όλοι αυτοί οι γύρω - γύρω και... μας το παίζουν ενεργοί πολίτες και αγωνιστές του πεντάευρου!

Κάτσε να ΄ρθει απο Σεπτέμβρη και θα περάσουμε ωραίο χειμώνα..Τώρα θα δει καλά πως γίνονται οι αγώνες και οι πορείες και αυτός αλλά και οι άλλοι καταγγέλλοντες(φίλοι Δημάρχου).
Αυτός νομίζει οτι: λέει αυτά που λέει , μας κοροιδεύει , φεύγει για κανα εξάμηνο, έρχεται λέει τις αμορφωτομπαρούφες του , μας ξανακοροιδεύει και ξαναφεύγει...Βέβαια όλα αυτά τα ΝΟΜΙΖΕΙ!
Τους υπενθυμίζουμε οτι ο Δήμος έγινε Ερμιονίδας πια και απο το φθινόπωρο που θα ρθει ξανά θα περάσουμε όμορφα.Να μην ανησυχεί αν δεν έχει κέφι, θα του το φτιάξουμε εμείς.
Έχουμε εμείς κέφι τώρα.>>

Υ.Γ:Έρχεται η ώρα και Θα σας δώ στο πλοίο...  
Μπροστά το ειδικό ρουθούνι ...μαζί με τον πυρομανή αγωνιστή του λόφου Βώκου και της Κοκκινιάς  να κρατάτε στο χέρι σας το ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ! ! !
 Καλή σας ακρόαση...