eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

<<Γκρεμισμένα σπίτια...- Κώστας Χατζής>>

Σήμερα αφιερώνει ο Βασίλης απο Ταξιάρχη:

Μετά απο τις λεβέντισσες νοικοκυρές της πλατείας πεύκου εδώ που τις βαφτίσανε τότε προβοκάτσια ήρθαν οι λεβέντες και οι νοικοκυραίοι της Ερμιόνης και υποκατέστησαν τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του Δήμου...Μαζεύουν δηλαδή τα σκουπίδια που υποχρεούται να μαζεύει απ΄τους κάδους ο Δήμος.

Μπράβο στις λεβέντισσες νοικοκυρές!
Μπράβο στα παλικάρια και στους λεβέντες της Ερμιόνης που μας καθάρισαν μια Ερμιόνη που βρώμισαν οι καρεκλοκένταυροι!

Σήμερα ένας δήμος ανήμπορος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του παρόλο που οι δημότες πληρώνουν δημοτικά τέλη στο ακέραιο και κάποιοι αιρετοί και μή εκεί να παίρνουν τους μισθούς τους κανονικά και με το νόμο. Απ΄την άλλη να βγαίνουν οι λεβέντισσες νοικοκυρές παλαιότερα και οι λεβέντες νοικοκυραίοι σήμερα για να μαζεύουν τα σκουπίδια του Δήμου.

Ακούσατε που φτάσαμε;;;Να μαζεύουν οι Δημότες τα σκουπίδια(Με εξτρά λεφτά) για τα οποία πλήρώνουν κάθε μήνα χαράτσια και δημοτικά τέλη με σκοπό να τα μαζεύει ο Δήμος!

Όμως, όπως μου πε κι ένας φίλος μου στο καφενείο, επείδη κι εμείς είμαστε Ερμιονίτες κι όχι απλά Ερμιονίτες αλλά...είμαστε ''ΕΡΜΙΟΝΙΤΕΣ ΜΕ ΓΚΡΙΝΤΙΛΙΕΣ...''

Τώρα λοιπόν θα δούμε το αληθινό πολιτικό ράπισμα γι΄αυτά τα σκουπίδια που κάποιοι θα έδιωχναν μετα βαίων και κλάδων...

 Τώρα θα ασχοληθούμε εμείς με αυτούς!

Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε ''ΕΡΜΙΟΝΙΤΕΣ ΜΕ ΓΚΡΙΝΤΙΛΙΕΣ'' θα ασχοληθούμε εμείς τώρα με όλα αυτά...
Και τότε να δείς πως θα μαυρίσουν κάποιοι(ξασπρισμένοι) που πάνε να την σκαπουλάρουνε εκμεταλευόμενοι τις λεβέντισσες νοικοκυρές και τους λεβέντες Νοικοκυραίους της Ερμιόνης!

Υ.Γ:Γκρεμισμένα σπίτια μέσα στο σκοτάδι, έτσι είν' η ζωή μας μεσημέρι-βράδυ... όταν η δημοτική αρχή απουσιάζει κι όταν ο Δήμαρχος δεν μπορεί προφανώς κι ενδεχομένως λόγω ανικανότητας, να καθαρίσει για την πόλη του!!!

Βασίλης απο Ταξιάρχη...

καλή σας ακρόαση...