eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ..ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''... Θα καταγγείλετε τώρα στην Κυρία Εισαγγελέα τις παράνομες χωματερές που έχει στήσει ο Δήμαρχος κ. Καμιζής σε όλη την Ερμιονίδα και εκτός περιφερειακού σχεδιασμού;...''
 ''...Αυτή και αυτοί που έχουν επανειλημμένως τιμωρηθεί και καταδικασθεί πολιτικά απο την ψήφο των δημοτών μας δεν επιτρέπω να πιάνουν στο στόμα τους το όνομά μου και την Δημαρχία μου, όταν όλους αυτούς(το ξέρουν καλά κι οι ίδιοι) τους έχω πετάξει πολιτικά σαν την τρίχα απο τον Χυλό, έξω απο το Δημαρχείο!...''
 -------------------------------------------------------

Αγαπητοί συνδημότες,

Αυτοί οι ευαίσθητοι εκπαιδευτικοί , αυτοί οι εκπαιδευτικοί που οι ίδιοι κοκορεύονται πως έχουν μεγαλώσει με διαφορετικές αξίες και αρχές απο εμάς, αρχίζουν πάλι τον καταγγελτικό και κριτικό λόγο.
Αυτοί οι ίδιοι και οι όμοιοι που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και χρησιμοποιούν το Δασκαλίκι και την παιδεία για να ανέβουν δήθεν στα μάτια του κόσμου.

Αυτοί οι ευαίσθητοι κατά τα άλλα για το περιβάλλον καταγγέλλοντας τον Δήμο Ερμιόνης και τον Δήμαρχό του στις Εισαγγελικές και διοικητικές αρχές. 
Αυτή η κ. Σκούρτη Βιβή που τότε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Ερμιόνης προστάτευε την Μουτσούνα της με αποστειρωμένη μάσκα για να μην μολυνθεί!!! απο τις διοξίνες των χωματερών του Δήμου Ερμιόνης.
Αυτή η κ. Σκούρτη Βιβή ξαναβγήκε στη γύρα και ο σύντροφός της κ. Τσεφαλάς(φυσικός στην επιστήμη και καθηγητής με παιδεία όπως λέει ο ίδιος κι όπως μας υπέγραφαν στις καταγγελίες τους στις εισαγγελικές αρχές για τις χωματερές του Δήμου Ερμιόνης τότε) τηρεί σιγή ιχθύος.
Μετά λοιπόν απο τις καταγγελίες τους , μετά απο τις <<πυρομανείς>> επισκέψεις τους στις φλεγόμενες χωματερές της Ερμιόνης(χειμώνα με βροχή Δεκέμβρη μήνα!!!), μετά τις μάσκες στα δημοτικά συμβούλια , μετά τα υποκριτικά πείσματα(της κ. Σκούρτη και του κ. Τσεφαλά) για να κλείσουν οι χωματερές έρχονται τώρα μετα απο 32 μήνες δημαρχίας Καμιζή να μας κάνουν πολιτική κριτική μπας και γατζωθούν πουθενά και σε κάποιο συνδυασμό!
Σήμερα επι Δημαρχίας Καμιζή που τα σκουπίδια της Ερμιόνης (για πρώτη φορά στα χρονικά) είναι χύμα πεταμένα ΄στις γειτονιές , στους δρόμους, στις πλατείες, ακόμα και στο Παιδικό Μουσείο, την βλέπουμε την κ. Σκούρτη να το γουστάρει πολύ αυτό το υγιεινό θέαμα χωρίς μάσκα και χωρίς τις ευαίσθητες καταγγελίες της.Φαίνεται λοιπόν πως η παιδεία της κ. Σκούρτη είναι κατευθυνόμενη άνωθεν και σε πολιτικό  τομέα.
Φαίνεται πως οι ευαισθησίες της κ. Σκούρτη στις σκουπιδομυρωδιές είναι ξεχωριστές.

Η κ Σκούρτη , φαίνεται, έχει ξεχωρίσει ευαίσθητα τις μυρωδιές των σκουπιδιών.
Άλλη μυρωδιά για την κ. Σκούρτη τα σκουπίδια στις χωματερές επι Λεμπέση - Σφυρή τότε και άλλη μυρωδιά τα χύμα σκουπίδια πεταμένα στους δρόμους και τις πλατείες επί Δημήτρη Καμιζή.  
Καλά γι΄αυτούς τους Ερμιονίτες ευαίσθητους εκπαιδευτικούς που τότε εξεγέρθηκαν ,να το καταλάβω ,οτι είχαν προσωπικά με μένα και ξεσπάγανε στον Δήμο Ερμιόνης..
Αυτός ο καθηγήτης της Φυσικής που μας υπέγραφε στις καταγγελίες του ως μέλος της Ένωσης Φυσικών Ελλάδος , δηλαδή αυτός ο κ. Τσεφαλάς απο την Νίκαια όπως μας έλεγε και μας κοκορευότανε, απορώ δηλαδή τι έψαχνε να βρεί απο τον Δήμο Ερμιόνης αυτός ο Φυσικός με μουστάκι τότε μέσα κι έξω απο τις χωματερές;;;
βλέπε πινακάκι.

Και ερωτώ τους 2 αυτούς συντρόφους και καταγγέλοντες:
1)Θα ζητήσετε τώρα την παραίτηση του Δημήτρη Καμιζή που η χωματερή του Σταυρού φλέγεται καθημερινά;;;

2) Θα καταγγείλετε στην Κυρία Εισαγγελέα τις παράνομες χωματερές που έχει στήσει ο Δήμαρχος κ. Καμιζής σε όλη την Ερμιονίδα και εκτός περιφερειακού σχεδιασμού ;
3)Εσύ κ. Τσεφαλά(μέλος της Ενωσης Φυσικών όπως μας υπέγραφες) θα καταγγείλεις το χύμα σκουπίδι που ρίχνει ο Δημήτρης Καμιζής στο Βιολογικό Κρανιδίου όπως καταγγείλατε τότε τα δέματα του δεματοποιητή που είχε στείλει ο Δημήτρης Σφυρής στη Μαραθόλακκα για δοκιμαστική επεξεργασία;;; 

Όλα καλά μέχρι εδώ,

Αυτός ο δάσκαλος(όπως ό ίδιος μας γράφει στο πινακάκι παραπάνω) που ζεί σε διαφορετικούς κόσμους απο εμάς , με διαφρετικές αξίες και παιδεία. 

Αυτόν λοιπόν τον αγωνιστή κ. Τσεφαλά τον ώθησε η παιδεία του ν΄αφήσει το δασκαλίκι του , να εγκαταλείψει σχολείο και μαθητές του Κρανιδίου και να μετακομίσει έμμισθος στον δήμο Νίκαιας - Ρέντη.
Καλά αυτόν τον κ. Τσεφαλά τον μάθαμε ποια ήταν η παιδεία του αφού δεν είχε τα προσόντα να γίνει διευθυντής όχι μόνο του Λυκείου Κρανιδίου αλλά κόπηκε σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ερμιονίδας!!! Ποιός ξέρει γιατί προτίμησε το δημαρχείο της Νίκαιας απο την διδασκαλεία των μαθητών του Κρανιδίου αυτός ο Φυσικός με διαφορετική παιδεία και με διαφορετικές αξίες;;;Ποιός ξέρει τι λόγο θα είχε, κάτι θα ξέρει αυτός ο δάσκαλος για να αφήσει την διδασκαλεία των μαθητών και να πιαστεί απο το Δημοτικό μισθό της Νίκαιας...

Το ερώτημα το σοβαρό όμως, αφού μιλάμε για πολιτική είναι:

Γιατί ο Δήμαρχος κύριος Ιωακειμίδης επέλεξε να τοποθετήσει αυτόν σε έμμισθη θέση την ώρα που ο λαός της Νικαιας και του Ρέντη δεν τον ψήφισε, δεν τον επέλεξε να τον διοικήσει σαν υποψήφιο και τον κατέταξε τον κ. Τσεφαλά στις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου Ιωακειμίδη, συγκεκριμένα στην 53η θέση με 288 σταυρούς σε 100.000 κατοίκους.
Πάντως κύριε Δήμαρχε Νικαίας - Ρέντη εδώ στο λύκειο Κρανιδίου που έχει οργανική θέση ο κ. Τσεφαλάς, κάθε χρόνο βοά το Κρανίδι και η Ερμιόνη πως έχουν έλλειψη καθηγητών στα λύκεια και στα γυμνάσια.
Βέβαια, αυτά τα περι εκπαίδευσης δεν είναι στις δικές μας αρμοδιότητες.

Αποκλείστικά αρμόδιος γι΄αυτά, ιδιαίτερα την δύσκολή εποχή που ζούμε σήμερα είναι ο Υπουργός παιδείας κύριος Αρβανιτόπουλος.
Επειδή πάντα σ΄αυτά που γράφω όλον αυτό τον καιρό, αφήνω με το τρόπο, που εγώ ξέρω, πολιτικά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, από τον μεγάλο σε πολιτική πολυθρόνα μέχρι τον μικρότερο καθιστό σε σκαμνί, θέλω λοιπόν να πώ σ΄αυτήν, αλλά και σ΄αυτούς που την συνοδεύουν και την βάζουν μπροστάτζα για να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα ότι:

Αυτή και αυτοί που έχουν επανειλημμένως τιμωρηθεί και καταδικασθεί πολιτικά απο την ψήφο των δημοτών μας δεν επιτρέπω να πιάνουν στο στόμα τους το όνομά μου και την Δημαρχία μου, όταν όλους αυτούς(το ξέρουν καλά κι οι ίδιοι) τους έχω πετάξει πολιτικά σαν την τρίχα απο τον Χυλό, έξω απο το Δημαρχείο !

Εις το επανιδείν...

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης