eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

'' ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ''

''ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 - ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ... ΚΟΙΝΩΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ''

 Γράφει το μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων για τα απορρίμματα της Ερμιονίδας κ.  Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους.

Τρίτη βράδυ:18Δεκεμβίου 2012 και ώρα 19.30 συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας με πρώτο θέμα την αφαλάτωση που πρόκειται να γίνει τα χώνια της Κοιλάδας,εδώ θα πρέπει να τονισθεί η δυνατή και δυναμική παρουσία των κατοίκων της Κοιλάδας που ως επι το πλείστον ειναι εργαζόμενοι  ψαράδες επαγγελματίες και απο αυτό το επάγγελμα ζεί όλο το χωριό.

Το συμβούλιο προχωρούσε σε ένα ήπιο κλίμα ξαφνικά φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα στον οριζόντα: α) Ζήτησε τον λόγο η πρόεδρος του περιβαντολογικού συλλόγου ΠΑ.ΠΟ.ΕΡ(Παρέμβαση Πολιτών Ερμιονίδας)για να παρουσιάσει την.....
..... περιβαντολογική μελέτη που είναι διάτρητη και να ενημερωθούν οι σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου <ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΟΘΗ Ο ΛΟΓΟΣ> Μπραβο Μαρία ενώ όταν  έγινε η συζήτησης για τα φωτοβολταικά στον δήμο παρουσία  των υποψηφίων επενδυτών μέλος της παρέμβασης που παρουσίασε τις ατέλειες των εγκαταστάσεων των φωτοβολταικών .
Ο δήμαρχος σε ερώτηση των επενδυτών ποιός είναι ο κύριος ,ο δήμαρχος απαντησε:ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,χωρις ο ο άνθρωπος να είναι!!!!! Ενώ στο συγκεκριμμένο συμβούλιο της αφαλάτωσης  ,ο δήμαρχος  εμηδένισε την ΠΑ.ΠΟ.ΕΡ. 

Καλά στην ΠΑ.ΠΟ.ΕΡ δεν έδωσε τον λόγο να αναπτύξει το θέμα("υπόψιν όλων των αναγνωστών του εικονοσκόπιου ο΄Καμιζής είναι μέλος της ΠΑ.ΠΟ.ΕΡ).....
.......
Στους κατοίκους της Κοιλάδας γιατί δεν έδωσε και ειδικά στον παραιτηθέντα πρόεδρο κύριο Μανώλη Φασιλή ,τι φοβότανε ??? ο δήμαρχος μην ακουστούν τίποτα αλήθειες και βγούν στην φόρα.

Και πάλι είχαμε αντιδημοκρατικές καταστάσεις συνηθισμένο φαινόμεν. Οσο για την δήλωση του δημάρχου προς τον Περιφερειακό σύμβουλο του Κ.Κ.Ε Νικο Γόντικακαι υποψηφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου ότιι εγώ είμαι περισσότερο κουμουνιστής απο εσας.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΛΗΡΩ ΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ.Και αφού δεν μιλήσαναι οι άμεσα θιγόμενοι ξαφνικά να το στημμένο θέατρο του παραλόγου :οδήμαρχος κάλεσε τον τεχνικό που έκανε την περιβαντολογική μελέτη της αφαλάτωσης κύριο Αργυρόπουλο να μιλήσει απο το βήμα του συμβουλίου
<ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ>αντεγκλήσεις, φωνές , και οι σύμβουλοι του δημάρχου να επικαλόυνται ότι την άλλη φορά θα καλέσουν την αστυνομία να πετάξουν τους ψηφοφόρους έξω!!! ποιούς??? αυτούς που ψήφισαν την παράταξη τουδημάρχου και τώρα είναι σύμβουλοι??????
<ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ- ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ>.

Αυτή τηνδημοκρατία φαντάζονται οι κύριοι σύμβουλοι του δημάρχου !!!!  ή αυτή την δημοκρατία σας δίδαξε ο καμιζής!!!! εσείς πληρώσαται το κουπόνι στο κόμμα??? 

 Οσο για την ενημέρωση για την υπόθεση των φωτοβολταικών κύριε επαγρυπνούμενε είναι ελλιπής και μην προσπαθείς να μας τρελλάνεις !!γιατί τους φτωχούς κατοίκους του Λουκαιτιού μπορείς να τους κοροιδεύεις εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμαι στραβωμάρα όταν περνάμαι απο το τρίγωνο της διασταύρωσης που είναι οι κολώνες βλέπουμαι τις αναμονές που περιμένουν να πάνε για τα καινούργια φωτοβολταικά που θα εγκατασταθούν.Πές μας λοιπόν οι επενδυτές είναι κοροίδα που τραβήξανε τις γραμμές απο την λάκκα της πελεής και πληρώσανε τα καλώδια και τα φέρανε χιλιόμετρα μακρυά.

Γνωρίζεις πόσο στοιχίζει αυτή η εγκατάσταση και τα καλώδια???..

Το θέατρο συνεχίστηκε με το σπίτι του δωρητή Μίληση που στεγάζωνται:δύο ναυταθλητικοί όμιλοι-Ο πολιτιστικός σύλλογος Πορτοχελίου<Ο ΦΑΡΟ΅> και ο σύλλογος με τα παιδιά σύνολον40. 

Εγώ έχω να πώ το εξής ανέκδοτο :
ευτυχώς και δεν ζεί η Μεγάλη μας Πατριώτισσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ αυτή Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ της Νεοτέρας Ελλάδας γιατί όπως έπιασε τον Κίσσιγκερ απο τον λαιμό στο θέατρο του Μπροντγουέει   της Νέας Υόρκης και του είπε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ έτσι θα έπιανε όλους εσας που πετάξατε τούς συλλόγους στον δρόμο.
Αυτά τα πολιτιστικά που κάνατε το καλοκαίρι με τα θέατρα και τις παρουσιάσεις τι σκοπό είχανε.Σε όλους τους Φίλους του εικονοσκόπιου τους εύχομαι καλές γιορτές- καλή χρονια-υγεία και αγώνα για την Δημοκρατία.

Σταύρος.Α.Γωργίου. ΒRUSSELS-BELGIUM.