eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Η ΓΝΗΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ!

''Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ...''

Είμαι ένας εικονιζόμενος απο την αυθεντική φωτογραφία που σας αποστέλλω παραπάνω αλλά δεν με βλέπετε γιατί με καλύπτει ο κύριος Μελλίδης!Αυτή η φωτογραφία παρουσιάστηκε πετσοκομένη παράνομα απο τον χειριστή του ψαροblog-αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο.
Δεν τον κακίζω γιατί ξέρω πως τον έβαλε να την πετσοκόψει ο πολιτικός προιστάμενος του γραφείου τύπου.Ο Ψαροblogger ξέρουμε όλοι πολύ καλά οτι είναι ένας ευαίσθητος πολίτης!Πάντα ξέρει να ζητάει συγνώμη και αναδιπλώνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις!Να μου το θυμηθείτε θα ξαναζητήσει συγνώμη σύντομα του αρέσει δεν του αρέσει.Αυτός λοιπόν ο ψαροblogger δεν θα πετσόκοβε την φωτογραφία αν δεν επέμενε ο πληροφοριοδότης του που είναι σημαίνουσα προσωπικότητα της Ερμιονίδας(όπως το γράφει προηγούμενη επιστολή).
Αντιθέτως αυτός ο κατσαπλιάς των φωτογραφιών και ψαροblogger ,αν δεν είχε πιεστεί απο τον πληροφοριοδότη του(σημαίνουσα προωπικότητα της Ερμιονίδας) θα ευχαριστούσε τον μελαχρινό πολιτικό μηχανικό(δίπλα στον Λεμπέση) που ανέλαβε και του νομιμοποίησε το παράνομο υπόγειο του!Αυτός ο ψαροblogger, το χρησιμοποιούσε αυτό το υπόγειο για φροντιστήριο στεγάζοντας παιδιά χωρίς οικοδομική άδεια και δίχως πυρασφάλεια ο αθεόφοβος.Κι όμως αυτός ο μελαχρινός μηχανικός νομιμοποίησε το σιδεράδικο του Λεμπέση σε αλλαγή χρήσης απο σιδεράδικο(γύφτικο) σε ζαχαροπλαστείο.

Σ΄αυτόν τον μελαχρινό πολιτικό μηχανικό ανέθεσε κι ο Δήμαρχος κ. Καμιζής να του νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα..Ενδεχομένως κι αυτά για αλλαγή χρήση..Μετά απο όλα αυτά ο Κατσαπλιάς της φωτογραφίας με το παράνομο πτυχίο δημοσιογραφίας, πιέστηκε απ΄ τον πολιτικό προιστάμενο και αντί να ευχαριστήσει τον μηχανικό που του νομιμοποίησε το παράνομο υπόγειο αυτός τον πετσόκοψε και τον αφαίρεσε απ΄την φωτογραφία μαζί και όλους τους άλλους εικονιζόμενους παραπάνω.Τρομάρα του...

Τέλος στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο κ. Λεμπέσης δεν μετράει στον Τσοχατζόπουλο προσημειωμένα χαρτονομίσματα της ΔΕΣΦΑΚ και των σφαγείων περίεργα και σκοτεινα! 

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι του δείχνει με το γνωστό δάκτυλο του την πόρτα της εξόδου απ΄το ΠΑΣΟΚ. 
Στη παραπάνω γνήσια φωτογραφία φαίνεται ο κ. Λεμπέσης να χαμογελάει και να του λέει με νόημα του Άκη:

<<Αν κι εσύ έχεις κάνει αγοροπωλησίες με πληρεξούσια,Αν κι εσύ έχεις Νταλαβέρια με ΟΦΣΟΡ, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γλιτώσεις, θα φύγεις απ΄το ΠΑΣΟΚ και θα σε πιάσουν όσο και να κρύβεσαι μ΄αυτά τα Νταλαβέρια σου με τις ΟΦΣΟΡ.>>


 
Υ.Γ:Όπως αποδείχτηκε απο την ζωή ο κ. Λεμπέσης είχε και τους ίδιους νόμους αλλά και τους ίδιους προφήτες!Δεν άλλαζε απόψεις επιλογές , κόμματα και στάση ζωής ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος!