eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

''Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ``ΝΤΙΡΕΚΤ`` ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΖΑΝΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ''

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ:
 <<....Κάποιοι με γκεμπελίστικες συμπεριφορές αφού πρώτα απαρνηθούν το κόμμα που τους εξέθρεψε πολιτικά και τους καταξίωσε στρέφονται κατά των δημοκρατικών διαδικασιών και απαξιώνουν τελικά με τη συμπεριφορά τους την ίδια την δημοκρατία, τότε η προσωπική τους κατρακύλα (λόγω θέσης), μπορεί να συμπαρασύρει και τους θεσμούς και τις κοινωνίες...>>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΖΑΝΗ

Κυρίες και κύριοι,

Θα ήθελα κατ’ αρχήν να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην ωραία, χρήσιμη και αξιέπαινη εκδήλωσή σας, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος (ευρισκόμουν στο Αττικό Νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας της μητέρας μου).
Νιώθω την ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας επαινέσω για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία σας αλλά και για την ανιδιοτελή σας δράση σε όλα τα μεγάλα προβλήματα, ιδιαιτέρως τα......

........ περιβαλλοντικά που ταλανίζουν την περιοχή μας και που δυστυχώς έχουν οξυνθεί πολύ τους τελευταίους μήνες.
Η άμεση δημοκρατία και οι λαικές πρωτοβουλίες όχι μόνο δεν υποκαθιστούν κάποιους θεσμικούς, όπως κάποιοι ανεπιτυχώς ισχυρίζονται, αλλά πολλές φορές στην ιστορία της Ελλάδας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ιδιαιτέρως όταν υπήρχε έλλειμμα δημοκρατίας.


Δυστυχώς όταν οι θεσμοί κακοποιούνται και δε επιτρέπεται ή τουλάχιστον δεν ενθαρρύνεται η ελεύθερη σκέψη και κάποιοι με γκεμπελίστικες συμπεριφορές αφού πρώτα απαρνηθούν το κόμμα που τους εξέθρεψε πολιτικά και τους καταξίωσε στρέφονται κατά των δημοκρατικών διαδικασιών και απαξιώνουν τελικά με τη συμπεριφορά τους την ίδια την δημοκρατία, τότε η προσωπική τους κατρακύλα (λόγω θέσης), μπορεί να συμπαρασύρει και τους θεσμούς και τις κοινωνίες.


Τότε, τέτοιες πρωτοβουλίες, σαν τις δικές σας, αποκτούν μεγαλύτερη αξία και πράγματι αποτελούν τη μόνη ελπίδα για το λαό.

Σας ευχαριστώ,

ΤΖΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος