eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

''ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΔΥΜΩΝ..''

''ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ''
<<ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ - ΑΥΤΟΦΩΡΑ - ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;>>
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ <<ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ>> ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ...;; 
Ρεπορταζ:eikonoskopionews
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eikonoskopionews που πρώτοι σας μεταφέρουμε, σήμερα το πρωί η ομάδα πολιτών Διδύμων-Φούρνων, κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Κρανιδίου για την κατάσταση που επικρατεί στον "Σταυρό" Διδύμων.
Το Α.Τ. Κρανιδίου διαβίβασε άμεσα τη μήνυση στην Εισαγγελία Ναυπλίου.
Η ομάδα πολιτών Διδύμων-Φούρνων, μετέβη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ενημερώνοντας την για το περιεχόμενο της μήνυσης. Σύμφωνα με τις πηγές μας η κα Εισαγγελέας αφού έλαβε γνώση για την κατάσταση που υπάρχει στην ανοιχτή χωματερή και για τον τρόπο λειτουργίας της, έδωσε άμεσα εντολή στον Δ/ντη του Α.Τ. Κρανιδίου να μεταβούν περιπολικά στο σημείο και αν διαπίστωναν την εναπόθεση των απορριμμάτων, να προχωρούσαν σε σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία των οδηγών των απορριμματοφόρων. 
Ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής και ο....
.... αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Κούστας, καλέστηκαν για κατάθεση.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στον χώρο του "Σταυρού" Διδύμων πήγαν περιπολικά και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του απορριμματοφόρου και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία. 
Ρεπορταζ
eikonoskopionews