eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

5ο τουρνουά BEACH VOLLEY "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ"

" Το τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου....."
Για μια ακόμη χρονιά στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία της Κουβέρτας διεξήχθη το 5ο τουρνουά beach volley "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ" που διοργάνωσε το Δ.Α.Κ. Ερμιόνης "Γεώργιος& Ευαγγελία Μπουρνάκη" και διήρκεσε απο 1η μέχρι 5η Αυγούστου.
Και φέτος συμμετείχαν πολλές ομάδες με τις αθλήτριες και τους αθλητές να τα δίνουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα στους θεατές που γέμισαν την παραλία της Κουβέρτας για να δουν απο κοντά τις προσπάθειες τους και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.
Μάλιστα ο ανταγωνισμός ήταν έντονος μεταξύ των ομάδων ειδικά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Και αυτό διότι το έπαθλο ήταν ιδιαιτέρα...
...ελκυστικό μια και αφενός μεν οι πρωταθλητές θα κέρδιζαν ένα τριήμερο ταξίδι στην Κρήτη και αφετέρου δε οι πρωταθλήτριες ένα αντίστοιχο ταξίδι στις Σπέτσες. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία των ανδρών τα ντέρμπι έδιναν κι έπαιρναν αφού οι ομάδες διαγωνίστηκαν χωρισμένες σε ομίλους ενώ οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίστηκαν σε αγώνες "νοκ άουτ".
Οι κατηγορίες ήταν Ανδρών-γυναικών-Εφήβων-αγοριών και κορασίδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα με τους ηττημένους να δίνουν το ραντεβού τους για του χρόνου ώστε να πάρουν ρεβάνς απο τους νικητές....
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν: ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας Ευάγγελος Γουζούασης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης κ. Γιάννης Κρητσωτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο δήμαρχος του τέως δήμου Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης,ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μπάζος και ο Ηλίας Βελούδης.

Το τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κρητσωτάκη. Είναι κάτι που θέλουν οι φίλοι και οι συναθλητές του. Κάθε φορά παίζουν με την καρδιά τους και με το βλέμμα στον ουρανό. Για τον φίλο τους. Που δεν θα ξεχάσουν ποτέ..... 
 επιμέλεια:
eikonoskopionews.blogspot.com