eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

''Εδώ καράβια χάνονται.......''


''Τα μυαλά της Μεταπολίτευσης .... σε πλήρη άνθιση.''

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Στην Ερμιονίδα υλοποιείται μια μεγάλη επένδυση μέρος της οποίας είναι το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe το οποίο ανοίγει φέτος το καλοκαίρι. Μακάρι να ολοκληρωθεί το σύνολο των επενδύσεων που είναι ισοδύναμο του....... Costa Navarino στη Μεσσηνία. Η λειτουργία του θα είναι 12μηνος και όχι μόνο θέρος. Το Amanzoe θα απασχολήσει σε πρώτη φάση 200 άτομα και όταν ολοκληρωθούν όλες οι επενδύσεις (γκολφ, ανακαινίσεις παλιών ξενοδοχείων, ακριβές βίλες, μονάδα αφαλάτωσης κ.λ.π.) η συνολική απασχόληση θα ξεπεράσει τα 500 άτομα.
Δηλαδή την στιγμή που στην Ελλάδα δεν κινείται φύλλο στις επενδύσεις, στην Ερμιονίδα υλοποιείται αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση της χώρας προς μεγάλη λύπη της αριστεροειδούς αφασίας γιατί από την ....διεθνή εμπειρία της ξένοι θα δουλεύουνε εκεί. Επένδυση που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Ερμιονίδας αλλά και αυτή καθ’ αυτή την επαρχία μας. Όταν σε ένα τόπο 10000 μονίμων κατοίκων (όπου με την κατάρρευση της οικοδομής τέλειωσαν κι οι δουλειές) ανοίγουν 200 θέσεις εργασίας και μελλοντικά 500, ανοίγει ένας χώρος που μπορεί να καταναλώνει εκλεκτά τοπικά προϊόντα και πλήθος άλλων τοπικών υπηρεσιών, τι άλλο μπορούσε να φανταστεί ο τόπος;.

Μα φυσικά τη μεγάλη καινοτομία!!! του Δήμου μας. Φέραμε μηχάνημα που θα πλένει τους κάδους, μηχάνημα που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα!!! Καινοτομία που επισκιάζει την καινοτόμον δεματοποίηση των σκουπιδιών μας προς παραγωγή και αιώνια αποθήκευση σκουπιδοφοντάν.
Βάλτε του ... σανό να φάει!
Δεματοποιητή φέραμε, καδοπλήστρα φέραμε, χωματόλακο κάναμε, ποτάμι φτιάξαμε, γαργαλιέρα πότε θα φέρουμε;

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος