eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

''ΕΙΔΑΜΕ - ΜΑΘΑΜΕ - ΑΚΟΥΣΑΜΕ''

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ !

Την ώρα που κάποιοι Δήμαρχοι στο παρελθόν δεν είχαν φτιάξει ούτε ένα δρομάκι στο Κρανίδι ως Δήμαρχοι Ερμιονίδας, ο Γιάννης Γεωργόπουλος και το επιτελείο του, αποκαθιστά σταδιακά όλους τους δρόμους.
Ιδιαίτερα τα παραδοσιακά Κρανιδιώτικα σοκάκια τα διαμορφώνει με παραδοσιακό τρόπο , με κυβόλιθους έτσι όπως αξίζει στη Κρανιδιώτικη Παράδοση.Με έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών και αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό της κάθε πόλης πρέπει να απαντά ένα Δήμαρχος.Έτσι μπορεί και κοιτάει τους δημότες και ψηφοφόρους του στα μάτια.Μ΄αυτόν τον τρόπο πείθει, μπορεί και συμπληρώνει με άνεση τις λίστες του συνδυασμού.
Μ΄αυτόν τον τρόπο μπορεί να καλπάσει και να αφήσει τους υπόλοιπους να κυκλοφορούν με το Σταυρό στο χέρι παρακαλώντας(όπως λένε οι κακές γλώσσες) τους δημότες μπας και δεχθεί κανένας και βάλει υποψηφιότητα σε συνδυασμούς.
Η το καταλαβαίνουν και κάνουν έργα για να τους ανανεώσει ο λαός την εντολή ή κάθονται και περιφέρονται γύρω γύρω, με ''τσιράδα και σαγιονάρες'' κάνοντας μια τρύπα στο κενό.