eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

''Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ''

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο «ΚΟΥΦΕΤΟ» που έβγαλε στον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος ο Ανίκητος Δήμαρχος Ανάργυρος Λεμπέσης όταν ο πρώτος πριν τρία χρόνια ξεκίνησε την πολιτική του πορεία.

Ο Σούλης Γανώσης είναι ένα νέο παιδί με ανώτατες σπουδές στον Τουρισμό , έχει παλέψει φτιάχνοντας προσωπική επιχείρηση στην Ερμιόνη έχοντας όμως  παρακαταθήκη και βάση την υλική και πνευματική κληρονομιά του αείμνηστου πατέρα του Γιώργου Γανώση.

Απο την ημέρα που εξελέγην περιφερειακός σύμβουλος , μια εξέλιξη -που όπως συζητιέται- κανείς δεν περιμενε στην αρχή αφού ορισμένοι ακόμα και απο το πολιτικό του περιβάλλον δεν πίστευαν οτι θα φτάσει πιο ψηλά απ΄αυτούς...

Ο Σούλης τους διέψευσε και μέχρι σήμερα έχει χαράξει δική του πολιτική πορεία.

Επίσης σεβόμενος τον θεσμό του Δημάρχου συνεργάστηκε παραδειγματικά για το καλό της Ερμιονίδας με τον σημερινό Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο , όπως βέβαια συνεργάστηκε με όλους τους Δημάρχους της Αργολίδας στα πλαίσια των καθηκόντων του.

Όλα αυτά και άλλα... είχαν αποτέλεσμα να δικαιωθούν οι επιλογές, οι πολιτικές παρεμβάσεις του ιδίου του Σόύλη Γανώση και για πρώτη φορά στα χρονικά να αποκτήσει η Ερμιονίδα  Αντιπεριφερειάρχη.

Ευχόμαστε να συνεχίσει τη δική του πολιτική πορεία .


ΣΟΥΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ