eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ιωάννα Κακουριώτη - Η Βελούδινη φωνή της Ερμιονίδας!(video)

«Ιωάννα Κακουριώτη  -  Η Βελούδινη φωνή της Ερμιονίδας!»

Με αφορμή ένα σύντομο βιντεάκι που έφτιαξε με τους συνεργάτες της, η φίλη και συμπατριώτισσά μας Ιωάννα Κακουριώτη απο την εμφάνιση της στην έκθεση Φωτογραφίας "Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων" του Βασίλη Κουτρουμάνου και στην Βράβευση των πολεμικών ανταποκριτών όλων των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας θα ήθελα να αναφερθώ σύντομα για την εξαιρετική αυτή τραγουδίστρια !


Η Ιωάννα κατά την άποψη μου είναι (αν όχι η καλύτερη διότι η περιοχή μας έχει βγάλει όμορφες φωνές) μιά απο τις καλύτερες φωνές που γέννησε η Ερμιονίδα στο είδος του τραγουδιού που υπηρετεί.

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση μου κατά την Βράβευση των πολεμικών ανταποκριτών όλων των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας, εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος μας με την πανελλήνια ένωση μας στην Ερμιόνη, την εκδήλωση να την πλαισιώσει μουσικά η συμπατριώτισσά μας Ιωάννα Κακουριώτη όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά στην καλλιτεχνική της πορεία σε επίσημη εκδήλωση στην Ερμιονίδα με την θεσμική σφραγίδα του Δήμου μας.

Πιστεύω πως η Ιωάννα με σωστούς επικοινωνιακούς χειρισμούς απο την πλευρά της, θ΄ ανοίξει με τη φωνή της τα σύνορα της επαρχίας και των γύρω νομών και σύντομα θ΄απασχολήσει το κοινό και τους μουσικόφιλους όλης της χώρας!

Ήθελα να γράψω αυτές τις λίγες γραμμές για την φίλη μου Ιωάννα γιατί είναι μια νέα κοπέλα απο την Ερμιονίδα που διαθέτει(απο την οικογένειά της) ευγένεια , σεβασμό και ήθος, δυσεύρετες αξίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το αξίζει.

Μια καλλιτέχνιδα πλημμυρισμένη με ευαισθησίες, όνειρα και ταλέντο που διαθέτει όλο το πακέτο για να σταθεί με αξιοπρέπεια επάνω στη σκηνή και να προσφέρει σε όλους τους ακροατές αυτή τη Βελούδινη φωνή με την οποία την προίκισε ο θεός...

Ανοίξτε τα ηχεία σας και απολαύστε παρακάτω κάποια απο τα όμορφα τραγούδια που μας ερμήνευσαν κατά την έναρξη της εκδήλωσης στην Ερμιόνη, η Ιωάννα και ο σπουδαίος τραγουδιστής, πιανίστας - δάσκαλος Μουσικής και φίλος της Ερμιονίδας, Γιαννης Παπαχριστοδουλου!

Απο καρδιάς...
Θωμάς Ι. Σκούρτης