eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ "ΚΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ... ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΕΣ !"


ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ...
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ..ΣΗΜΑΝΤΡΑ


-Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΙΧΩΣ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΕΝΤΑΕΙ ΜΕ... ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!"

- "ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ , ΣΟΒΑΡΟΣ & ΘΕΣΜΙΚΟΣ , ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA.


Στηρίζουμε εμπράκτως και χωρίς καμία εξαίρεση όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Σύλλογοι και οι Φορείς του Δήμου μας

 

Ο γνωστός συκοφάντης του διαδικτύου, αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, συνεχίζει απτόητος το έργο του, εκτελώντας πιστά τις εντολές των καθοδηγητών του.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος διατηρεί ιστολόγιο μόνο και μόνο για να θίγει, να προσβάλει, να υβρίζει και να συκοφαντεί συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και εμένα, έχει καταδικασθεί στο παρελθόν από τα Δικαστήρια Ναυπλίου για το αδίκημα της εξύβρισης μέσω διαδικτύου και προσφάτως παραπέμφθηκε για μια ακόμα φορά σε δίκη ως κατηγορούμενος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου σε βάρος τουλάχιστον ενός συμπολίτη μας.

Είναι από τις σπάνιες φορές που αναφέρομαι σε αυτόν τον ψευτοδημοσιογράφο, αφού δεν αξίζει ο κόπος να ασχολείται κανείς με έναν καταδικασμένο συκοφάντη, του οποίου το ιστολόγιο επισκέπτονται μόνο οι καθοδηγητές του.

Το κάνω αυτή τη φορά, διότι στην προσπάθειά του να υποβαθμίσει τις υψηλοτάτου επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξάγονται το φετινό καλοκαίρι στον Δήμο Ερμιονίδας, εμπλέκει την Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης, αναφέροντας ότι στην πρόσφατη εκδήλωσή της στην Ερμιόνη εγώ εξαφανίστηκα.

Αγνοεί όμως αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος ότι εγώ και οι συνεργάτες μου στηρίζουμε χωρίς καμία εξαίρεση όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Σύλλογοι και οι Φορείς του Δήμου μας, όχι μόνο με την παρουσία μας, αλλά προσφέροντας κάθε είδους οργανωτική και υλική βοήθεια που τυχόν μας ζητηθεί.

Επίσης αγνοεί ότι είχα ενημερώσει τηλεφωνικά, ημέρες πριν από την εκδήλωση της Χ.Ο.ΕΡ., τον κ. Κωστή Σκούρτη, επικεφαλής αυτής και χοροδιδάσκαλο, ότι αδυνατώ να παραστώ στην εν λόγω εκδήλωση, λόγω της παρουσίας μου στον γάμο της βαφτιστήρας μου εκτός Αργολίδας, την ίδια μέρα και ώρα.

Μάλιστα, στην υπέροχη αυτή εκδήλωση της Χ.Ο.ΕΡ., παρέστη ο Αντιδήμαρχος Ερμιόνης κ. Κουτούβαλης Δαμιανός ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής.  

Στην αντίστοιχη περυσινή εκδήλωση της Χ.Ο.ΕΡ., ήμουν παρών καθήμενος στα τελευταία καθίσματα, έχοντας έναν λόγο παραπάνω να βρίσκομαι εκεί, αφού η κόρη μου συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή, όπως και σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις της ομάδας, όντας εδώ και αρκετά χρόνια μέλος της Χ.Ο.ΕΡ.

Τέλος η προσπάθειά του να υποβαθμίσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Παιδείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας, αφήνοντας υπονοούμενα για το οικονομικό τους κόστος, πέφτει για μια ακόμα φορά στο κενό, αφού αυτές κρίνονται με τα κολακευτικότερα σχόλια από το πολυπληθές κοινό που τις παρακολουθεί.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο ιστολόγιό του αυτός ο επαγγελματίας συκοφάντης, είναι από την εξαιρετική παιδική θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», την οποία παρακολούθησαν με είσοδο ελεύθερη πάνω από 350 παιδιά.

Πρωταγωνιστές αυτής της θαυμάσιας παράστασης ήταν πολύ γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συναρπάζοντας με τις ερμηνείες τους, τους μικρούς μας φίλους.

Είναι λογικό λοιπόν τέτοιου επιπέδου παραστάσεις να έχουν κάποιο κόστος διεξαγωγής, το οποίο προτίμησε να το καλύψει ο Δήμος Ερμιονίδας, (κάτι το οποίο πράττουν όλοι οι Δήμοι της χώρας), αντί να βάλει τα παιδιά να πληρώσουν εισιτήριο.

Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, μετά από παύση δύο ετών λόγω πανδημίας, δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην ψυχαγωγία των παιδιών μας, με πλήθος δωρεάν εκδηλώσεων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, όπως προβολή παιδικών κινηματογραφικών ταινιών, παραστάσεων Καραγκιόζη και θεατρικών παραστάσεων.

Επίσης αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε μια πλειάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και για ενήλικες, όπως θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, φωτογραφικές εκθέσεις, συναυλίες κ.λπ., με σκοπό σχεδόν κάθε μέρα να υπάρχει η διεξαγωγή τουλάχιστον μιας εκδήλωσης στον Δήμο μας, σε αντίθεση με άλλους Δήμους οι οποίοι χρηματοδότησαν μόνο μια μεγάλη εκδήλωση, π.χ. μια συναυλία.

Η Δημοτική Αρχή, αγνοώντας τον κάθε κακοπροαίρετο συκοφάντη, θα συνεχίσει με συνέπεια την υλοποίηση του προγράμματός της σε όλους τους τομείς, με σκοπό την πρόοδο του τόπου μας και την ευημερία των Δημοτών του.  


Τέλος επισημαίνω πως τόσα χρόνια ως πολίτης αλλά και τώρα ως δήμαρχος πολύ περισσότερο, προσπαθώ να βρίσκομαι δίπλα σε όλους τους φορείς σε κάθε εκδήλωση τους  δείχνοντας τους και με τη φυσική μου παρουσία πως η δημοτική αρχή είναι δίπλα τους!

Γιάννης Γεωργόπουλος