eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

 Καράβι που ταξίδεψε - Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Σήμερα αφιερώνει ο Δημήτρης ο Νερουλάς:


Καλησπέρα σας,

Μια φορά κι έναν καιρό περιμέναμε να μας φέρει ένα υδροφόρο καράβι, νερό, στη Κοιλάδα.

Μάλιστα φτιάξαμε κάποτε και δεξαμενές  κι εμείς οι δημότες πληρώσαμε το μάρμαρο , βάζαμε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να πιούμε απο το καραβίσιο νερό... Και δεν μιλάμε για φραγκοδίφραγκα , μιλάμε για σοβάρα ποσά , για πολλά ΕΥΡΩ!!!

Χαλάλι τους να ήταν αν πίναμε νερό όσα λεφτά και να δίναμε...Όμως οι δεξαμενές που τοποθετηθήκανε έμειναν ξερές δίχως σταγόνα νερού γιατί το καράβι χάθηκε μακριά στο πέλαγος και δεν γύρισε ποτέ πίσω να μας φέρει Νερό, δεν έκλεισε ούτε ένα μήνα!!!

Οι δεξαμενές τότε στέρεψαν κι έμειναν ξερές χωρίς σταγόνα νερού....

Το καράβι ταξίδεψε και... πια δεν θα ξανάρθει, πήρε μαζί του και τα ευρώ των δημοτών της Ερμιονίδας και να φανταστείτε δεν προλάβαμε να πιούμε ούτε ένα ποτηράκι νερό καραβίσιο!!!!

Κι όμως, με το χαμένο Καραβίσιο νερό και με τα ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ  των Δημοτών... καμάρωναν στις φωτογραφίες που στηνόντουσαν ότι έλυσαν το πρόβλημα ύδρευσης!!!

Αχ, αχ καράβι, καραβάκι μου, που είσαι;;;;;;; 

Τουλάχιστον ετούτοι εδώ που μας κυβερνάνε σήμερα , καθάρισαν το τόπο μας απο την 10ετή σκουπιδίλα και βρώμα , χύμα σε πλατείες σε σχολεία , σε μουσεία και λιμάνια!!!Επι 10 χρόνια δεν μπορούσε να σταθεί δημότης και τουρίστας απο τη βρώμα και τη σκουπιδίλα καλοκαίρια και χειμώνες.

''Με πόνο κι αναστεναγμό έλα να κλάψουμε κι οι δυο τον άτυχο έρωτά μας. Και να ‘ν’ τα δάκρυα πικρά που χάθηκαν σε μια βραδιά τα πιο όμορφα όνειρά μας. Ήταν καπνός και σκόρπισε μια όμορφη αγάπη, καράβι που ταξίδεψε και πια δεν θα ξανάρθει.''


Δημήτρης ο Νερουλάς

Καλή σας ακρόαση...