eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Παναγιώτης Μέξης: ''Αγράμματοι ενημερωτές ''έγκυρων πηγών''

Παναγιώτης Μέξης:
''Αγράμματοι ενημερωτές ''έγκυρων πηγών''


Βρε αγράμματοι ενημερωτές <<έγκυρων πηγων!!!>>

Ποια διαδικασία 2μηνης εποχιακής απασχολησης;;;

Η εκπαιδευτική περίοδος 2021-2022 λήγει τέλος Αυγούστου.

Η σύμβαση όλων των υπηρετούντων στα ΚΔΑΠ λήγει τέλος Αυγούστου.

Η νέα σχολική περίοδο 2022-2023 αρχίζει 01/09/2022 και ανάλογα με τον αριθμό παιδιών και τα voucher συνεχίζεται το πρόγραμμα λειτουργίας των ΚΔΑΠ χρηματοδοτουμενο από ΕΣΠΑ,ανανεώνονται οι συμβάσεις των εκπαιδευτικών και εκδίδεται ΦΕΚ.

Όταν θα μιλάτε και τοποθετείστε δημόσια με την υπάρχουσα διοίκηση του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π του Δήμου Ερμιονίδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και πλήρως ενημερωμένοι.

Εσείς είστε τόσο άσχετοι διοικητικά , τόσο ανενημέρωτοι που ούτε την δημοσίευση της προκήρυξης δεν μελετήσατε.

Ο έγκριτος και αυτός που θέλει να έχει άποψη, πρώτα ενημερώνεται σωστά , βρίσκει τον τρόπο να πάρει πληροφορίες έγκυρες και μετά τοποθετείται δημόσια για τόσο λεπτά θέματα.

Σε αντίθετη περίπτωση το πρόσωπα ή τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν καμία υπόσταση, είναι σχολιαστής/ες του γλυκού νερού,της συκοφαντίας, της επιφάνειας και της δήθεν γνώσης...

Διαβάστε επιτέλους την προκήρυξη αναρτημενη από τις 29/06/2022 στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονιδας καθώς και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ που είναι όλη η διαδικασία.

Σας την επισυναπτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2022 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» «Περίοδος 2021-2022»

Αυτοί που σ΄ενημερώνουν και έχουν τελέσει διοίκηση μάλλον έχουν συμμετάσχει οι ίδιοι σε κομπίνες και μεθοδεύσεις για προσλήψεις.

Βέβαια αυτά που σου λένέ και αυτοί που σου τα λένε ανήκουν στα μαύρα πέτρινα χρόνια του παρελθόντος.Σήμερα με την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τον ΑΣΕΠ και την ηλεκτρονική πληροφόρηση δεν μπορεί να γίνει και δεν υφίσταται ούτε κομπίνα ούτε μεθόδευση ούτε παρέμβαση.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Όποιος έχει θέμα και δεν γνωρίζει... ας πάει από εκεί που ήρθε και αν πάλι θέλει κάτι αλλο ο δρόμος για καταγγελία και ένσταση είναι ανοικτός.

Αν πράγματι έχουν τις διοικητικές γνώσεις και είναι ενημερωμένοι και σίγουροι τους προκαλώ να προσφύγουν επώνυμα και ξεκάθαρα κατά της διαδικασίας.

Σε αντίθετη περίτωση είναι ξεδιάντροποι!!!

Ντροπή σας που απο την διοικητική ασχετοσύνη σας , μέσα στο φθόνο και την απομόνωση σας απο την κοινωνία και τα κοινά, συκοφαντείτε ακατάπαυστα υπαλλήλους , αιρετούς, θεσμό και τίμιους συμπολίτες μας με ανιδιοτελή προσφορά και εθελοντισμό στο τόπο μας.

ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ.

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ.. <<ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ>>!!!

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΥΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ!

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ...


Παναγιώτης Μέξης,  
Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου   Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Παιδείας   του Δήμου Ερμιονίδας.