eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:Το «γούρι» και... οι κουμπαριές του «φιλόσοφου» που άφησαν εποχή!!!

''Βγάζουν από μέσα τους τον φθόνο γι’ αυτό που χρόνια τους βασανίζει και τους τυραννάει.
Τον Λεμπεσισμό.Την πολύχρονη θητεία μας στα κοινά της Ερμιόνης.''




Αγαπητοί συνδημότες

Έχω τον τρόπο να ξεμπροστιάσω αυτούς που κρύβονται πίσω από το «γούρι» μου και θα το κάνω.

Αυτούς που εκμεταλλεύονται την κλονισμένη υγεία του Μάκη και νομίζουν ότι ο Μάκης βρίσκεται στο απυρόβλητο και τον ωθούν να συκοφαντεί και να υβρίζει όποιον αυτοί βάλουν στο στόχαστρο. Ο στόχος τους είναι να πλήξουν αυτούς που παράγουν έργο για το κοινό καλό και είναι αποδεκτοί και δημοφιλείς.

Έχουν στρέψει κατά καιρούς τα πυρά τους στον Δήμαρχο Ερμιονίδας, στον Παναγιώτη Μέξη και πρόσφατα στον Αντιδήμαρχο Δαμιανό Κουτούβαλη.

 Τα πυρά τους νομίζουν ότι θα τους πλήξουν πολιτικά. Κούνια που τους κούναγε!!!

Διαβάσαμε πρόσφατα στο μπλογκ του Μάκη το χυδαίο δημοσίευμα με τίτλο «Προσοχή! Δαγκώνουν». Σ’ αυτό γίνεται αναφορά σε μένα με τη φράση «στον Νάργο και στους κουμπάρους του». 

Βγάζουν από μέσα τους τον φθόνο γι’ αυτό που χρόνια τους βασανίζει και τους τυραννάει. Τον Λεμπεσισμό. Την πολύχρονη θητεία μας στα κοινά της Ερμιόνης.

Πράγματι με την οικογένεια του Μιχάλη Κουτούβαλη, πατέρα του Δαμιανού, της Αθανασίας και του Κώστα, μας συνδέει χρόνια φιλία.

Ο Μιχάλης Κουτούβαλης ήταν ένα φιλήσυχος άνθρωπος, μπερκετιλής, γλεντζές και κανταδόρος. Τίμιος άνθρωπος, κοινωνικός, αξιοπρεπής, αποδεκτός στην κοινωνία της Ερμιόνης. 

Τα παιδιά του ακολούθησαν τα πατήματά του.

Εκτίμησα και αγάπησα την οικογένεια όπως και αυτοί εμένα και επέλεξαν να με κάνουν κουμπάρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθούμε γι’ αυτό.

Καλά θα κάνει το «γούρι» μου να ασχοληθεί με τις κουμπαριές του «φιλόσοφου» που άφησαν εποχή!!!

Αποδείχτηκαν ότι δεν στηρίζονταν σε στέρεες βάσεις αλλολοεκτίμησης, σεβασμού και αγάπης και γι’ αυτό κατάντησαν σε μαλλιοτραβήγματα. Γι’ αυτές τις κουμπαριές ο Μάκης δεν λέει κουβέντα. Μούγκα!!! Ποιος τον εμποδίζει να μην ασχολείται τις κουμπαριές του «φιλόσοφου».

Εγώ όσο υπάρχει το σεντούκι του «Εικονοσκοπίου» θα τους φρεσκάρω κάθε τόσο τη μνήμη.

Θα τους θυμίσω τώρα την επιστολή που έστειλε ο κουμπάρος του «φιλόσοφου» κ. Τάσος Τζανής, πρώτος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του «φιλόσοφου» και θα σταθώ σε έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό που απευθύνει στον «φιλόσοφο» ο κ. Τζανής. 

Τον αποκαλεί «Δήμαρχο των ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ», βλέπε την επιστολή που δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2012.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Όσο για τον άλλο κουμπάρο του «φιλόσοφου» που απογαλακτίστηκε από αυτόν, τους κκ. Τάσο Λάμπρου, έχω αναφερθεί στο παρελθόν.

Η πρόταση μου προς τον Δήμαρχο και τους συμβούλους του είναι να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι να παράγουν έργο και να είναι σίγουροι ότι οι δημότες θα εκτιμήσουν την προσφορά τους και θα τους επανεκλέξουν.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης