eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Έκθεση Φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου: «Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων»(vid-pic)

Ο καταξιωμένος και βραβευμένος φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος, από τη Δήμητρα Γορτυνίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, διοργανώνει μια ιστορική έκθεση με τίτλο: «Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων».
Πρόκειται για μια έκθεση φωτογραφίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ομογενείς μας από την περιοχή της Μαριούπολης, οι οποίοι φιλοξενούνται στη χώρα μας.


Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τη ζωή και τις δραστηριότητες του ελληνισμού της Μαριούπολης, όπως τα κατέγραψε με το φακό του ο γνωστός φωτορεπόρτερ από παλαιότερο οδοιπορικό του στις πόλεις της Ουκρανίας, Κιέβο, Μαριούπολη και Σαρτανά, συνοδεύοντας τον αείμνηστο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Η έκθεση θα στεγαστεί στα γραφεία της Ε.Φ.Ε., Πόντου 12, Ζωγράφου, έναν Δήμο που έχει αδελφοποιηθεί με το Δήμο Σαρτανά.
ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΓΡΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ


Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου, τις καθημερινές 17:30-21:00, ενώ στη συνέχεια 8-10 Απριλίου θα φιλοξενηθεί και στο περίπτερο της ΠΕΦΦΕΕ στην έκθεση «ΦΩΤΟΒΙΖΙΟΝ» στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ).

Χορηγοί επικοινωνίας – Υποστηρικτές της έκθεσης είναι η Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων και το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.
Χορηγοί για τις εκτυπώσεις οι ROMCO DIGITAL και το IRIS COLOR.