eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Αριστείδης Α. Μπίμπας - Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας:'Εγκριθηκε η χρηματοδότηση της υπηρεσίας εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων! ''

Αριστείδης Α. Μπίμπας - Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας:
''Προχωράμε μαζί στο αύριο που μας ανήκει, στο αύριο που ονειρευόμαστε, στο αύριο που μας αξίζει!
 Κόντρα σ’ αυτούς, τους λίγους, που επιμένουν στον μηδενισμό και στην ισοπέδωση''


Προχωράμε μαζί στο αύριο που μας ανήκει, στο αύριο που ονειρευόμαστε, στο αύριο που μας αξίζει !!!! Κόντρα σ’ αυτούς, τους λίγους, που επιμένουν στον μηδενισμό και στην ισοπέδωση ακολουθώντας την τακτική της διαστρέβλωσης της αλήθειας , εμείς στοχεύουμε  στο μέλλον.  

Το μέλλον της Ερμιονίδας, το σχεδιάσαμε μαζί, αφού το πρόγραμμα μας βγήκε από τα σπλάχνα της τοπικής μας κοινωνίας με σκοπό να βελτιώσει, να αναπτύξει, να προωθήσει, να ΑΛΛΑΞΕΙ τον Δήμο μας και γι’ αυτό έλαβε το τίτλο «Το πρόγραμμά σας, ο Δήμος μας » !

Γι’ αυτό το πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες και την παρακολούθηση του Δήμαρχού μας,  εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε κάθε δέσμευσή μας να πραγματοποιηθεί  και ο τόπος μας να πάει μπροστά.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλά, τα προβλήματα βέβαια ποτέ δεν εκλείπουν, μένουν και θα γίνουν ακόμα περισσότερα. Έργα κάθε λογής μικρά ή μεγάλα. Παράλληλα με όλα αυτά, ένα έργο απαραίτητο για το  μέλλον ξεκίνα να μελετάται. Ο Δήμος μας κάνει λοιπόν, ένα σημαντικό βήμα αφού έπειτα από την υποβολή και την έγκριση της πρότασης μας στο Πράσινο Ταμείο, για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων και μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ξεκινάμε το Δημοτικό Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΣΦΗΟ) όπου από αυτό θα προκύψουν μεταξύ άλλων συγκεκριμένες θέσεις φόρτισης σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας.

Σεβόμενοι το περιβάλλον και υπερασπιστές της πράσινης ανάπτυξης παραμένουμε δίπλα στις εξελίξεις και κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας    !!!

Αριστείδης Α. Μπίμπας

Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας