eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Λούμη - Γιαννικοπούλου Αγγελική - Αντιδήμαρχος Τουρισμού - Δήμος Ερμιονίδας: ''Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στην Κοινότητα Πορτοχελίου.''

Δήμος Ερμιονίδας:
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στην Κοινότητα Πορτοχελίου
 


Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στην Κοινότητα Πορτοχελίου, από το  ύψος της ιδιοκτησίας Βλαχογιάννη μέχρι το γήπεδο ποδοσφαίρου, οι οποίες πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς. 

Πραγματοποιείται εκσκαφή σε ικανό βάθος και εξυγίανση της βάσης, διάστρωση με σκύρα και άλλα υλικά λατομείου, ανακατασκευή μίας ιρλανδικής διάβασης, προσαρμογή των φρεατίων του δικτύου της αποχέτευσης στο τελικό υψόμετρο και τελική επίστρωση με άσφαλτο.

 Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η αναγκαιότητα κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είχε χαρακτηριστεί πλέον ακατάλληλος, τόσο για τους πεζούς όσο και για την διέλευση των αυτοκινήτων. Ένα έργο το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα βελτιώσει λειτουργικά και αισθητικά την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών.






Μέσα στο επόμενο διάστημα και αφού τελειώσει η τουριστική σεζόν, θα αρχίσει η Β' φάση ανάπλασης της Παραλιακής οδού της Μπάλτιζας με σταμπωτό, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στην συνέχεια θα γίνει μία ανάπλαση της παραλίας, αφού πρώτα απομακρυνθούν από τους ιδιοκτήτες τα σκάφη που είναι αφημένα εκεί, και τέλος θα τοποθετηθούν και στις δύο παραπάνω παραλιακές οδούς τα φωτιστικά ευγενικής δωρεάς της κ. Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Δύο αναπλάσεις εξαιρετικά σημαντικές για την Κοινότητα Πορτοχελίου, με χρήματα που υπήρχαν ανεκμετάλλευτα τόσα χρόνια. Και φυσικά δεν σταματάμε εκεί! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όλο τον προγραμματισμό υλοποίησης των έργων που θεωρούμε απαραίτητα για την Κοινότητα.


Με εκτίμηση

Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική 

Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Αρμόδια Αντιδήμαρχος για την Κοινότητα Πορτοχελίου