eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Να βλέπατε αυτόν τον Μάκη που σήμερα προσπαθεί να λεονταρίσει να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου σαν ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ να ζητάει Μετανοια και Συγνώμη γι΄αυτά που έγραφε εναντίον μου.''

''Εύχομαι οι Άγιοι Ανάργυροι να τον φωτίσουν  να γραφτεί έστω και αργά στη σχολή Γονέων του Πατέρα Δημήτριου μπας και καταλάβει τη διαφορά του ενός χαρτιού απο το άλλο χαρτί!!!''


Αγαπητοί συνδημότες ,


Αυτός ο παλιός μου συμμαθητής , αυτός ο Μάκης συνεχίζει να παρουσιάζει τη αγραμματοσύνη του και την ψευτοδημοσιογραφία του.

Καλά αυτός , δεν κατάλαβε οτι ο βοσκότοπος Κρόθι είναι περιουσία του Δήμου απο το 1937, αυτοί που τον περιτριγυρίζουν και του πιάνουν το χέρι και το μολύβι και τον χρησιμοποιούν ανάλογα με τις ορέξεις τους δεν τον καθιζουν σε μια καρέκλα να του τρίψουν στη μούρη τη 41 /6-4-1937  Πράξη που πρίν λίγες μέρες δημοσίευσα;;;

Μπας και καταλάβει επιτέλους οτι το Δασαρχείο δεν έχει καμία δουλειά στο Βοσκότοπο Κρόθι κι ότι αυτά τα χαρτιά που όψιμα δημοσιεύει είναι αυγό χωρίς κρόκο.

Σιγά , σιγά αυτός ο παλιός μου συμμαθητής έρχεται στα λογια μου τότε που τον παρότρυνα να εγγραφεί στη σχολή Γονέων του Πατέρα Δημήτριου.

Μόνον έτσι θα είχε διδαχτεί την σωστή συμπεριφορά ενός Γονέα προς τα παιδιά του αλλά και εκτός απο τη διδασκαλία ο Πατέρας Δημήτριος θα τον είχε ενημερώσει  ότι τα ξωκλήσια παραχωρούνται στις ενορίες των Ιερών Ναών.

Αν αυτός ο Μάκης είχε τσακιστεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής Γονέων του Πατέρα Δημήτριου δεν θα περιέπαιζε την επιθυμία της αείμνηστης  Βασιλικής Μάγκου και την απόφαση του Δ.Σ για την παραχώρηση του Ιερού Ναού στην ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εύχομαι οι Άγιοι Ανάργυροι να τον φωτίσουν να γραφτεί έστω και αργά στη σχολή Γονέων του Πατέρα Δημήτριου μπας και καταλάβει τη διαφορά του ενός χαρτιού απο το άλλο χαρτί!!!

Αντ΄ αυτού, αυτός ο αμόρφωτος διπρόσωπος ψευτοδημοσιογράφος πριν κάμποσα χρόνια εκληπαρούσε τον Δημήτριο Μάγκο να του συμπεριλάβει στο λεύκωμα αποσπάσματα εφημεριδων που υπέγραφε αυτός ο ψαράς.

Αγαπητοί συνδημότες να σας ενημερώσω και για τον τίτλο που χρησιμοποιούσε για τον Άγιο Γεράσιμο που σήμερα αμφισβητεί την παραχωρησή του αυτός ο αθεόφοβος.Τότε τον αποκαλούσε πραγματικό στολίδι τον Άγιο Γεράσιμο ,σήμερα προσπαθώντας να λεονταρίσει τον αποκαλεί Παρανομίες του Λεμπέση.

βλέπε απόσπασμα απο δημοσίευμα του και βγάλτε τα συμπεράσματα σας και αρπάχτε μια βρεγμένη σανίδα!!!


Να γνωρίζουν λοιπόν όλοι αυτοί οι γύρω γύρω , αυτοί οι λίγοι, ότι:


Δήμαρχος 16 χρόνια υπηρεσία στο Δήμο Ερμιόνης που δεν έχει Βουτήξει το δαχτυλό του στο μέλι του ταμείου του Δήμου δεν φοβάται, ΠΟΤΕ - ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.

Ξέρω εγώ, αυτόν τον  ψευτοδημοσιογράφο, να το ξαναπάω στα εδρανα του Δικαστηρίου και να ξαναπληρώσει αυτές τις παρανομίες που επικαλείται σήμερα.


Τι να κάνω όμως; Εσείς αγαπητοί μου συνδημότες τι θα κάνατε στη θέση μου αν βρισκόσαστε στο ακροατήριο και αντικρίζατε αυτό το θέαμα που αντίκρισα εγω;;
Δηλαδή, να βλέπατε αυτόν τον Μάκη που σήμερα προσπαθεί να λεονταρίσει να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου σαν ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ να ζητάει μετανοια και να ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ γι΄αυτά που έγραφε εναντίον μου.
Όλα Τα άλλα που επικαλείται μετανοιωμένος στην απολογία του διαβάστε τα σε παλιότερο δημοσιευμά μου ΕΔΩ 



Και τότε θα έχετε ολοκληρώμενη άποψη για το ποιόν του.
Απάτες και εξυβρίσεις  στο blog του εναντίον μου , κι έπειτα μετάνοιες και συγνώμες στο Δικαστήριο  αυτός ο Μάκης.

Όταν ένας Καπετάνιος του Ψαροκάϊκου και άνθρωπος της θάλασσας και της αλμύρας που έχει αρμενίσει τους κάβους των κυκλάδων φτάνει σ΄αυτή την κατάντια, να ζητάει Συγγνώμες και Μέτανοιες ενώπιον του σεβαστού δικαστηρίου και ακροατηρίου,
τότε αυτός  ο άνθρωπος είναι ΜΟΝΟ για λύπηση και προσβάλει τους λεβέντες Ερμιονίτες Ψαράδες!


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης