eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

H αποκλειστική δήλωση του Δημάρχου Ερμιονίδας στο "Εικονοσκόπιο :"Άραγε σε άλλους Δήμους, γίνονται τόσοι πολλοί και εξοντωτικοί έλεγχοι;"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: "Καλώ σε συνάντηση τους φορείς του επαγγελματικού και εμπορικού κόσμου της Ερμιονίδας, άμεσα τις επόμενες μέρες".


Επιμέλεια - ρεπορτάζ: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Με αφορμή τους συνεχείς και εξονυχιστικούς ελέγχους οικονομικών και υγειονομικών αρχών και κλιμακίων σε καταστήματα της Ερμιονίδας, ζητήσαμε την άποψη επί του θέματος του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι επαγγελματίες της Ερμιονίδας, μιλούν για μια "χαμένη σεζόν" αφού όπως μας είπαν αρκετοί εξ'αυτών, "η κίνηση είναι πια μόνο τα Σαββατοκύριακα"και αντί των εξονυχιστικών ελέγχων,( που συνοδεύονται από "τσουχτερά πρόστιμα"), ζητούν την στήριξη της Πολιτείας για τον "δύσκολο χειμώνα" που είναι μπροστά...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:

"Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούνται στην Ερμιονίδα, υπερβολικά πολλοί έλεγχοι, απο υγειονομικά κλιμάκια, κλιμάκια ΣΔΟΕ και της επιθεώρησης εργασίας.

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τους επαγγελματίες, τα πράγματα γίνονται προβληματικά για τον Δήμο μας, που βασίζεται στο τουριστικό εισόδημα.

Άραγε σε άλλους τουριστικούς Δήμους, γίνονται τόσοι πολλοί και εξοντωτικοί έλεγχοι;

Δεν αντιλαμβάνεται κανείς απο την Πολιτική Ηγεσία, το μέγεθος της πτώσης της φετινής τουριστικής κίνησης και την κατακόρυφη πτώση των τζίρων στην αγορά;

Συνομιλώντας με αρκετούς επαγγελματίες της Ερμιονίδας, λαμβάνω "δυσάρεστα μηνύματα" ότι η φετινή τουριστική σεζόν όσον αφορά την Ερμιονίδα είναι χαμένη.

Στα πλαίσια αυτά, είναι στην πρόθεση μου, άμεσα, να καλέσω σε συνάντηση τους φορείς του επαγγελματικού και εμπορικού κόσμου της Ερμιονίδας, για να συντονίσουμε τις δράσεις μας και να απαιτήσουμε μέτρα στήριξης εκ μερους της Πολιτείας, ώστε να πάρουν μια "ανάσα" τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τη δραματική μείωση της τουριστικής περιόδου και του τζίρου τους ".