eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Υπόθεση σοκ για την Ερμιόνη : Ληστεία, απαγωγή, εκβιασμός και βασανιστήρια!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ  

Υπόθεση σοκ για την Ερμιόνη : Ληστεία, απαγωγή, εκβιασμός και βασανιστήρια!



Ρεπορτάζ: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά απο το Εικονοσκόπιο για την ληστεία με την (ολιγόωρη) απαγωγή, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 26 Μαρτίου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Εικονοσκοπίου, οι δράστες, αφού διέκοψαν την παροχή του ρεύματος, αιφνιδίασαν τον άντρα και τη γυναίκα, τους έδεσαν με μονωτική ταινία (!), τους έκλεισαν τα μάτια και αφού ερεύνησαν το σπίτι εξονυχιστικά, άρπαξαν 250 ευρώ, χρυσαφικά, ταμπλέτ και τρία κινητά τηλέφωνα.


Στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα, προχώρησαν σε έναν πρωτοφανή για τα δεδομένα της επαρχίας μας-εκβιασμό:


Απήγαγαν τη γυναίκα, εκβιάζοντας τον εμβρόντητο και ανήμπορο να τη βοηθήσει σύζυγο της, να τους δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.
Ακολούθως, οι δράστες, πήραν την γυναίκα και την οδήγησαν, (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες), σε μια παραλία και αφού τη βασάνισαν βάναυσα, την μετέφεραν και την παράτησαν δεμένη(!) στην Αγία Ερμιόνη.
Η γυναίκα, αφού κατάφερε και λύθηκε, κατέφυγε σε φιλικό της σπίτι στα Μανδράκια και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον άντρα της, που είχε ήδη καταφύγει σε άλλο φιλικό σπίτι, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια αλλά και για να ειδοποιήσει την αστυνομία.


Το ζευγάρι είναι μέσης ηλικίας, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ενω, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ένας εκ των δραστών, εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού...


Νωρίς το μεσημέρι πάντως, και σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων απο το τμήμα ασφαλείας Ναυπλίου, οι δράστες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα, ώπου και θα αποφασιστεί, η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση...


Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το πολλαπλό κρούσμα στην Ερμιονίδα το τελευταίο διάστημα και πως οι κάτοικοι εύλογα ανησυχούν.


Ζητούν παράλληλα την ενίσχυση του Α. Τ. Κρανιδίου με προσωπικό, προκειμένου να μην συνεχίσουν να ζουν με την αγωνία και την ανασφάλεια τόσο για τη σωματική τους ακαιρεότητα όσο και για την ασφάλεια τους...