eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Σοκ στην Ερμιόνη : Θρασύτατη ληστεία με... (ολιγόωρη) απαγωγή!

Σοκ στην Ερμιόνη : Θρασύτατη ληστεία με... (ολιγόωρη) απαγωγή!

Μπορεί να... "Μένουμε σπίτι" για να προστετεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά με ειδήσεις όπως αυτή που περιγράφουμε παρακάτω, έχουμε ακόμα έναν λόγο για να "ανησυχούμε": αυτόν της προσωπικής μας ασφάλειας!

Εμβρόντητη λοιπόν η τοπική κοινωνία της Ερμιόνης απο μια θρασύτατη ληστεία που σύμφωνα με πληροφορίες του Εικονοσκοπίου έλαβε χώρα στην περιοχή της Κάπαρης, πλησίον του Αγίου Εφραίμ.

 
Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 26 Μαρτίου, οι φερόμενοι δράστες, "μπούκαραν" μέσα σε οικία, (αφού πρώτα "έκοψαν το ρεύμα!) και με χρήση βίας ακινητοποίησαν το ζευγάρι και αφαίρεσαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα.


Μάλιστα, επειδή όπως φαίνεται, δεν έμειναν ικανοποιημένοι απο τη λεία, έφτασαν σε σημείο να... απαγάγουν την γυναίκα και να τραπουν σε φυγή, για να την αφήσουν μετά απο λίγο ελεύθερη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αγία Ερμιόνη!
Η γυναίκα, προσέφυγε σε κοντινό σπίτι, ενημέρωσε τον άντρα της, ειδοποίησαν την αστυνομία που έχει διεξάγει έρευνες.Οι πληροφορίες μας λένε πως οι αρχές ήδη έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Παράλληλα, προανάκριση για το συμβάν διενεργείται απο το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.


Το γεγονός παραπάνω αποτυπώνεται σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες του Εικονοσκοπίου χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι αυτή την ώρα επίσημη ενημέρωση απο τις αρχές στο ιστολόγιο μας.