eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ:''Καταστρατήγηση των Όρων Δημοπρασίας του Μύλου στο Κρόθι Ερμιόνης από τον Δήμο Ερμιονίδας''





Συνδημότισσες και συνδημότες,
Σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, υπέβαλα ένσταση κατά της υπ. αριθμ. 37/2018 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας «περί καθορισμού των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην θέση Κρόθι στη Δ.Κ. Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας», η οποία ελήφθη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας την 18η Απριλίου 2018.
Η παραπάνω Απόφαση καταστρατηγεί πλήρως την Απόφαση 89/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, την Απόφαση 04/2018 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης και το ΦΕΚ 887/1995 χαρακτηρισμού του εν λόγω ακινήτου ως διατηρητέου με αποκλειστική χρήση ως αναψυκτηρίου.
Βλέπε ΦΕΚ 887/1995 χαρακτηρισμού του Μύλου στο Κρόθι Ερμιόνης:




Βλέπε Απόφαση 4/2018 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης:




Βλέπε Απόφαση 89/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας:







Η Οικονομικής Επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας, αγνοώντας επιδεικτικά όλα τα παραπάνω, αποφάσισε αυθαίρετα και καταχρηστικά την αλλαγή των όρων δημοπρασίας του Μύλου στο Κρόθι Ερμιόνης, αλλάζοντας την χρήση του κτιρίου από αναψυκτήριο σε επιχείρηση μαζικής εστίασης.

Βλέπε την Απόφαση 37/2018 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας:


Κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, ως πολιτικός προϊστάμενος και επικεφαλής όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ερμιονίδας, δώσε εντολή στην Οικονομική Επιτροπή να κάνει άμεσα δεκτή την ένστασή μου και να ληφθεί νέα απόφαση, σύμφωνα με τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας και του Συμβουλίου της Δ.Κ. Ερμιόνης, τηρώντας απαρέγκλιτα τους όρους του ΦΕΚ 887/1995.
Κύριε Δήμαρχε, δεν φτάνει που δεν έχετε υλοποιήσει μέχρι σήμερα την Απόφαση 102/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας σχετικά με την ενοικίαση του Μύλου στο Κρόθι Ερμιόνης και έχουμε διαφυγόντα έσοδα για πάνω από ένα χρόνο και καταστροφή του Δημοτικού Ακινήτου, έρχεστε σήμερα και καταστρατηγείτε πλήρως την Απόφαση 89/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, την Απόφαση 04/2018 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης και το ΦΕΚ 887/1995 χαρακτηρισμού του εν λόγω ακινήτου ως διατηρητέου με αποκλειστική χρήση ως αναψυκτηρίου.
Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε νέες καθυστερήσεις στην ενοικίαση του Δημοτικού Ακινήτου και νέες απώλειες εσόδων για τον Δήμο μας.
Για το νέο αυτό «λάθος» σας δεν πιστεύω να ρίξετε τις ευθύνες για μια ακόμα φορά σε Δημοτικούς Υπαλλήλους ή στην Αντιπολίτευση που σας υπονομεύει!!!
Και αναρωτιέμαι, είναι άραγε ένα ακόμα «λάθος» σας, από τα πολλά που έχετε κάνει ή εξυπηρετείτε σκοπιμότητες φωτογραφίζοντας κάποιον ή κάποιους;;;

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις σας να δημιουργείτε σύγχυση στους επαγγελματίες της περιοχής μας σχετικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης αυτού του Δημοτικού Ακινήτου, του οποίου η χρήση του είναι αποκλειστικά αναψυκτήριο.
Επειδή μας έχετε κουράσει με τις αλλεπάλληλες ορθές επαναλήψεις,σας ενημερώνω ότιη Απόφαση 37/2018, απαιτείται να διορθωθεί με νέα Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σε νέα συνεδρίασή της και όχι με Ορθή Επανάληψη, ώστε έτσι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου από τυχόν ενστάσεις.
Πάντως όπως και να έχει, πρέπει να διορθώσετε άμεσα το «λάθος» σας, σεβόμενοι τους Νόμους της Ελληνικής Πολιτείας και τις Αποφάσεις των Συμβουλίων, έτσι ώστε να λειτουργήσει το γρηγορότερο ως αναψυκτήριο ο Μύλος στο Κρόθι, που αποτελεί ένα κόσμημα για την Ερμιόνη.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας