eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Απάντηση της “Δυνατής Ερμιονίδας” στο παραλήρημα του Δημάρχου Ερμιονίδας...


Δημήτριος Σφυρής Ας είστε καλά όλοι που προστατεύετε την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
Έχετε θράσος της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΜΙΖΗ -ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ

Πρέπει να ντρέπεστε
Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν κλείσαμε τα μικρόφωνα "ευαίσθητοι" εθελοτυφλωμένοι" και δημιουργοί των χωματερών πολεμάτε ακόμα και σήμερα το έργο καθαριότητας.
"Κάποιοι"
αυτούς που πολεμανε το περιβάλλον καλή ώρα τους λένε εχθρούς της γης
Εγώ θα έλεγα πολέμιους της Υγείας του λαού !!!!! Αν ακούσατε μέσα στο συμβούλιο όταν πληροφόρησα ότι με δυο εργάτες καθαριότητας μαζεύονται τα σκουπίδια και τέσσερις οδηγούς για 10 οχήματα δεν βάλατε το χέρι στην τσέπη που βάζουν κάποιοι αιρετοί. Γιατί βάνδαλοι της Δημόσιας Υγείας;;;;
ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ


------------    ------------    ------------ 


Απάντηση της “Δυνατής Ερμιονίδας” στο παραλήρημα του Δημάρχου Ερμιονίδας για τη δημοσίευση της παράταξής μας, και με φωτογραφικό υλικό για τα συγκεντρωμένα σκουπίδια στο παλαιό νταμάρι της Αυλώνας.



Δήμαρχε ηρέμησε και συγκρατήσου!

1. Η προσφιλής σου τακτική της επιθετικής άμυνας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τα περί έλλειψης προσωπικού και άλλες φτηνές δικαιολογίες για τα οποία είσαι υπεύθυνος αφού η έλλειψη συντονισμού και η ολιγωρία σου δημιούργησε και αυτό το πρόβλημα, δεν είναι το θέμα μας. Είσαι εκτός θέματος.

2. Για την αποκατάσταση της χωματερής στα Δίδυμα πολύ καλά γνωρίζουν οι δημότες ότι είμαστε υπέρ και παραδώσαμε και εμπεριστατωμένη μελέτη στην περιφέρεια. Στο κουκούλωμα που έγινε είμαστε αντίθετοι και το οποίο αποδέχτηκες και είσαι συνυπεύθυνος. Όπως είσαι και κύριος υπεύθυνος για την αποδοχή τοποθέτησης δεματοποιητή και την πληρωμή εκατομμυρίων ευρώ των δημοτών τα οποία θάφτηκαν μαζί με τα σκουπίδια. Αυτά όμως είναι δουλειά της δικαιοσύνης. 

3. Τις λεκτικές τρακατρούκες άφησέ τις για εκεί που ακόμη σε πιστεύουν και απάντησε στους δημότες επίσημα και ξεκάθαρα. Δημιουργείς καινούργια χωματερή στο νταμάρι της αυλώνας ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Έχεις δημιουργήσει από την αρχή της θητείας σου, σε ολόκληρη την απομακρυσμένη ύπαιθρο της Ερμιονίδας μικρές διάσπαρτες χωματερές (βλέπε παλαιός δρόμος προς Λουκαΐτη) ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Το παραλήρημά σου και η προσφιλής σου τακτική του αποπροσανατολισμού με παρελθοντολογικές προεκτάσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν. Είσαι 4 χρόνια δήμαρχος. Δώσε απαντήσεις στους Δημότες, όπως οφείλεις. Ασχολήσου με τα προβλήματα του Δήμου και μην καταναλώνεις τη σκέψη στο πως θα παραπλανάς. 



"Δυνατή Ερμιονίδα"
Γραφείο Τύπου