eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:Είχα την τύχη μέσα στην Δημαρχιακή μου θητεία να γίνουν (μεταξύ άλλων) τρία μεγάλα έργα στο Δήμο μας:1)Μύλος Μπίστι, 2)Μύλος Κρόθι 3)Άγιος Γεράσιμος


 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

  • <<Αυτός, ο ένας και μοναδικός είναι ο διαχειριστής του μπλογκ «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει», είναι αυτός που δεν συνετίστηκε από την ετυμηγορία της δικαιοσύνης και συνεχίζει να παραπληροφορεί για την νομιμότητα του Μύλου... 
  • Ξέρω πολύ καλά να τον βάλω ξανά στη θέση του ακολουθώντας Νόμιμα την δικαστική οδό.>>



Αγαπητοί Συνδημότες,



Είχα την τύχη μέσα στην Δημαρχιακή μου θητεία να γίνουν αυτά τα τρία μεγάλα έργα στο Δήμο μας, αυτά τα στολίδια στην είσοδο της Ερμιόνης.

  • Η αναπαλαίωση του Μύλου Μπίστι.

  • Η ανοικοδόμηση του Αγίου Γερασίμου και 
  • ο Μύλος Κρόθι, που εκτός από στολίδι φέρνει και έσοδα στο Δήμο αφού λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν αναψυκτήριο.

Τον Μύλο Κρόθι τον θαυμάζουν και τον επισκέπτονται πλήθος επισκεπτών, από εκεί ψηλά καμαρώνουν την Ερμιόνη και απολαμβάνουν το Ερμιονίτικο ηλιοβασίλεμα .


Τον θαυμάζουν οι ντόπιοι και ξένοι.

Εκτός από αυτόν, τον έναν και μοναδικό,  αυτόν που το έχει βάλει πίκρα και μαράζι να τον «κατεδαφίσει» αφού τον αναστήλωσε η Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο Λεμπέση. 


Αυτός, ο ένας και μοναδικός είναι ο διαχειριστής του μπλογκ «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει», είναι αυτός που δεν συνετίστηκε από την ετυμηγορία της δικαιοσύνης και συνεχίζει να παραπληροφορεί για την νομιμότητα του Μύλου.


Αγαπητοί συνδημότες,

Θα δημοσιεύσω την αθωωτική δικαστική απόφαση και έτσι θα του υπενθυμίσω πως ξέρω πολύ καλά να τον βάλω ξανά στη θέση του ακολουθώντας Νόμιμα την δικαστική οδό.


Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης