eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

''Ανακοίνωση Παναγιώτη Αποστόλου''

Παναγιώτης Αποστόλου

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
το καινούργιο εργοστάσιο επιτόπιας μηχανικής διαλογής και κομποστοποίησης, που πρέπει να γίνει στον Σταυρό Διδύμων κατά τα λεγόμενα του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ
και η αποκατάσταση της παλαιάς – νέας χωματερής στο Σταυρό Διδύμων και ΜΟΝΟΝ κατά τα λεγόμενα του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιάννη Τσιρώνη και χωρίς στεγανοποίηση και μεμβράνες, όπως ξεκίνησαν να κάνουν πριν τους σταματήσουμε με τον Πρόεδρο του χωριού μας τον κ. Κώστα Σπανό.

ΠΡΟΣΟΧΗ
συγχωριανοί της νέας επιτροπής αγώνα, αγωνιστήκαμε για να σταματήσουμε την όποια δραστηριότητα διαχείρισης απορριμμάτων στο Σταυρό Διδύμων και το πετύχαμε. Τα δέματα είναι μη διαχειρίσιμα και θα γίνουν το τυρί για τη φάκα, ώστε να γίνει εργοστάσιο διαχείρισης σε απόσταση αναπνοής από το χωριό μας. Σας υπενθυμίζω τα λόγια των υπολοίπων της επιτροπής αγώνα.
1.       Λάμπρου: «Ο μοναδικός αδειοδοτημένος χώρος είναι ο Σταυρός Διδύμων

2.       Τόκας: «Γιατί να γίνει το πράσινο σημείο στην είσοδο της πόλης του Κρανιδίου αφού υπάρχει αδειοδοτημένος χώρος στο Σταυρό Διδύμων
3.       Μπαλαμπάνης: «Δεν παίρνω καμία ευθύνη για μεταφορά απορριμμάτων σε σημείο που δεν έχει άδεια. Ο μοναδικός αδειοδοτημένος χώρος είναι ο Σταυρός Διδύμων
4.       Γεωργόπουλος: «Λιγότερα απορρίμματα στο Σταυρό Διδύμων»
ΖΗΤΟΥΣΑ,  ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΩ
1.       Καμία δραστηριότητα επεξεργασίας απορριμμάτων στο Σταυρό Ερμιονίδας
2.       Συνολική αποκατάσταση του χώρου
3.       Στεγανοποίηση
4.       Περίφραξη του χώρου
Τέλος παρακαλώ πολύ όσους και όσες θέλουν να ασχολούνται με τη χωματερή του Σταυρού, να μην την αναφέρουν ως Χ.Α.Δ.Α. Διδύμων αλλά ως Χ.Α.Δ.Α. Ερμιονίδας, γιατί οι επαγγελματίες, οι έμποροι και οι αγροκτηνοτρόφοι της περιοχής μας έχουν πληγεί από τη δυσφήμιση που έχει προκληθεί.

Παναγιώτης Αποστόλου