eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Δυνατή Ερμιονίδα προς Π. Αποστόλου: Επί της ουσίας, κ. Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΕΡ.

Δυνατή Ερμιονίδα προς Π. Αποστόλου: Επί της ουσίας, κ. Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΕΡ.


Η ανακοίνωσή σου κ. Π. Αποστόλου αντιπρόεδρε και έμμισθο μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, είναι συνειδητά εκτός θέματος. Με χαρακτηριστικό ύφος “εξυπνάκια”, προσπαθείς να δικαιολογήσεις την ανάστροφη κυβίστησή σου ή όπως λέει και ο λαός μας, την “κωλοτούμπα” σου, για το θέμα της αποκατάστασης της υπερχωματερής στο Σταυρό των Διδύμων. 

Από σημαιοφόρος στο “κίνημα” να φύγουν τα σκουπίδια, έγινες “ουραγός” και “ακόλουθος” στο “κουκούλωμα” και προσπαθείς να πείσεις, ότι είναι το καλύτερο. 

Έτοιμος και με το χαμόγελο της επιτυχίας, μαζί με τον αρχηγό σου, για ν’ αστράψουν τα φλας των φωτογράφων και να απαθανατίσουν τη στιγμή που δεν θα υπάρχει κανένα δέμα ή χύμα σκουπίδι στο Σταυρό και από μέσα ας ... “βράζει” το κακό. 

“Εικόνα” είπαν να σου κάνει ο Δήμαρχος, γιατί κατάφερες να στρέψεις το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού. 

Στην προσπάθεια όμως του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης άνοιξες “καυτά” θέματα. Όπως αναφέρεις, δεν έχεις ανάγκη το μισθό για να ζήσεις την οικογένειά σου. Τα προσωπικά σου δεδομένα δεν μας απασχολούν κ. Αποστόλου. Κρίνεστε και κρινόμαστε όλοι για τη διαχείριση των υποθέσεων των Δημοτών. Λειτουργούμε με εντολή να υπηρετήσουμε και όχι να εξουσιάζουμε. Έννοιες για τις οποίες η παράταξή σας έχει μια σύγχυση. 

Ξεκάθαρα! Όχι άλλα να αποφασίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλες αποφάσεις να παίρνονται στο "παρασκήνιο". 

Για τα “καυτά” θέματα της ΔΕΥΑΕΡ όμως, θα επανέλθουμε σύντομα. 



Γραφείο Τύπου της
"Δυνατής Ερμιονίδας"