eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

''Απο το Φιλμ Νουάρ του Χόλιγουντ στις .. «τσόντες» με σκηνές σαπουνόπερας !!! ''

''Απο το Φιλμ Νουάρ του Χόλιγουντ στις... «τσόντες» με σκηνές σαπουνόπερας !!! ''

Ο Δημόσιος λόγος , η εμπεριστατωμένη ή η δήθεν τοποθέτηση, πρέπει να έχουν κάποια χαρακτηριστικά:

Η τιμή , το ήθος και η αξιοπρέπεια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά για να αρθρώνει κάποιος δημόσιο λόγο.

Όταν έχεις προκαλέσει ακατάπαυστα και πρόστυχα τον δημόσιο βίο καλύτερα να σιωπάς και να συνεχίζεις τη ζωή σου αθόρυβα, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να πέσεις θύμα εκμετάλευσης και χλευασμού επίδοξων προαγωγών του κοινωνικού μας περίγυρου.


Πάμε στα αδιαμφισβήτητα και δεδομένα: 


ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΑ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;

Α) Για να τοποθετηθείς σε θέματα ηθών - εθίμων και λαογραφίας με Βούλα και σφραγίδα ώστε να έχουν υπόσταση αυτά, τα οποία λές και γράφεις, πρέπει να έχεις σπουδάσει φιλολογία -φιλοσοφία -  λαογραφία.

Β) Για να τοποθετηθείς σε επιμέρους θέματα σκηνοθεσίας, κινηματογράφου, τηλεόρασης πρέπει να έχεις σπουδάσει μαθήματα σκηνοθεσίας , κινηματογράφου και τηλεόρασης.
Στην Ερμιόνη υπάρχουν τρείς μετρημένοι στα δάχτυλα που έχουν τα προσόντα του (β) σκέλους.

Στην περίπτωση που δεν κατέχεις τα παραπάνω και τοποθετείσαι τώρα στα γεράματα... επι παντός επιστητού, τότε το μόνο που μπόρείς να γράψεις , να στήσεις  και να σκηνοθετήσεις είναι ένα πρόστυχο έργο με άθλιο ρεπεράζ, ένα κακόγουστο - εφιαλτικό Film βγαλμένο απο τη ίδια σου τη ζωή και την καθημερινότητά σου.

Στην περίπτωση μας, το μόνο που μπόρεί να γράψει και να σκηνοθετήσει αυτή/ος είναι μια Τσόντα (ένα σκληρό Πορνό) με σκηνές σαπουνόπερας απο τη ζωή τηςου!


Υ.Γ: Πάντως η «εκκλησία της πόλης μας και η θεία κοινωνία» πέταξαν έξω με τον τρόπο τους, αυτές τις αμαρτωλές συμπεριφορές που αναστάτωναν τις οικογένειες και έτσι καθάρισε ο τόπος! 


ΘΩΜΑΣ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ
Εικονολήπτης Επικαιρότητας & Τέχνης